Biała perełka A6 C4 1996 USA nowe fotki str. 4, 5 i 7
hehe musze się znów pochwalić nowym nabytkiem do mojej Audiczki
dorwałem dzisiaj niezły okaz po niezłej cenie hehe 
![Obrazek]()
Felunie juz wyczyszczone papierem sciernym, siedzialem caly wieczor nad nimi hehe i w srode kładziemy kolorek na nie i zakładamy autku nowe buciki!! To już chyba max co chciałem osiągnąć w tym autku także zaraz jak stanie na nowych bucikach to będą nowe foteczki

Felunie juz wyczyszczone papierem sciernym, siedzialem caly wieczor nad nimi hehe i w srode kładziemy kolorek na nie i zakładamy autku nowe buciki!! To już chyba max co chciałem osiągnąć w tym autku także zaraz jak stanie na nowych bucikach to będą nowe foteczki
usunieto pkt 29 regulaminu
dokładnie tak jak mówisz, myslalem o feldze z S8 ale musiałbym więcej kasy wyłożyć a ta felga jest jak dla mnie strzałem w dziesiątkę do tego auta
już się nie mogę doczekać srody, jak autko stanie na nowych kółeczkach
[ Dodano: 2010-11-16, 22:54 ]
hehe malowanie zacząłem dzisiaj bo nie mogłem się doczekać srody hehe w srode tylko jeszcze lakierek został a o to efekt:
![Obrazek]()
![Obrazek]()
proces wyglądał tak:
1. Wytarcie koł papierem sciernym
2. położenie podkładu
3. 3 warstwy srebrnego koloru
4. 2 warstwy lakieru
Dzsiaj zdołałem tylko dojsc do 3 punktu takze jutro lakierek a w sobote auto ubiera nowe buciki
[ Dodano: 2010-11-16, 22:54 ]
hehe malowanie zacząłem dzisiaj bo nie mogłem się doczekać srody hehe w srode tylko jeszcze lakierek został a o to efekt:

proces wyglądał tak:
1. Wytarcie koł papierem sciernym
2. położenie podkładu
3. 3 warstwy srebrnego koloru
4. 2 warstwy lakieru
Dzsiaj zdołałem tylko dojsc do 3 punktu takze jutro lakierek a w sobote auto ubiera nowe buciki
-
gość_
Napisał, że w Soboteszybki-ens pisze: Elegancko wyszło. Kiedy na autko zarzucasz?
myslałem nad kierą.. i znowu mi dajecie do myslenia hehe... A jesli chodzi o felunie to niestety jeszcze nie założe ich w sobotę bo nie wyszły tak jak miały wyjsc jak je malowałem z kolegą i po prostu oddam je do lakiernika także pewnie w przyszłym tygodniu dopiero założe na autko.. Ale zaraz jak założe je to będzie nowa sesyjka
a jesli chodzi o krawężniki to to tutaj nie mam tego problemu, potrafię auto zaparkować nie ocierając o krawężnik hehe a tym bardziej tutaj bardzo rzadko parkuje przy krawężniku także o to się nie martwię ale w każdym razie dzięki za wskazówki krrizz