hehe musze się znów pochwalić nowym nabytkiem do mojej Audiczki dorwałem dzisiaj niezły okaz po niezłej cenie hehe
Felunie juz wyczyszczone papierem sciernym, siedzialem caly wieczor nad nimi hehe i w srode kładziemy kolorek na nie i zakładamy autku nowe buciki!! To już chyba max co chciałem osiągnąć w tym autku także zaraz jak stanie na nowych bucikach to będą nowe foteczki
dokładnie tak jak mówisz, myslalem o feldze z S8 ale musiałbym więcej kasy wyłożyć a ta felga jest jak dla mnie strzałem w dziesiątkę do tego auta już się nie mogę doczekać srody, jak autko stanie na nowych kółeczkach
[ Dodano: 2010-11-16, 22:54 ]
hehe malowanie zacząłem dzisiaj bo nie mogłem się doczekać srody hehe w srode tylko jeszcze lakierek został a o to efekt:
to ja dorzucę swoje 3 słowa
jak już malowałeś felgi to mogłeś zdjąć opony, mogą ci się ranty odcinać, ponadto z oponą nigdy dokładnie nie pomalujesz koła
i tak ranty się zaraz poobdzierają o krawężniki. Ja dziś przełożyłem kółka na zimowe. + 10 do zadowolenia z jazdy. Zawsze o wiele fajniej na zimowych mi się jeździło. Elegancko wyszło. Kiedy na autko zarzucasz?
szybki-ens pisze: Elegancko wyszło. Kiedy na autko zarzucasz?
Napisał, że w Sobote Co do felg to według mnie najodpowiedniejsze do C4, pasują do linii auta ÂŁadniejsze są chyba tylko od URS6. Zmień jeszcze kiera od S6. Naprawdę jest 100 razy ładniejsza i o wiele lepiej się komponuje ze środkiem, wg mnie ta fabryczna jest za stara do tego wnętrza.
myslałem nad kierą.. i znowu mi dajecie do myslenia hehe... A jesli chodzi o felunie to niestety jeszcze nie założe ich w sobotę bo nie wyszły tak jak miały wyjsc jak je malowałem z kolegą i po prostu oddam je do lakiernika także pewnie w przyszłym tygodniu dopiero założe na autko.. Ale zaraz jak założe je to będzie nowa sesyjka a jesli chodzi o krawężniki to to tutaj nie mam tego problemu, potrafię auto zaparkować nie ocierając o krawężnik hehe a tym bardziej tutaj bardzo rzadko parkuje przy krawężniku także o to się nie martwię ale w każdym razie dzięki za wskazówki krrizz
dzięki Koolas.
Felunie oddane do lakiernika więc pewnie dopiero we srode będą na autku... Się doczekać nie mogę hehe naczaskam nowe foty zaraz jak już wszystko będzie zrobione