Tak się zastanawiam nad wyposażeniem swojego wozidła w skórzaną tapicerkę. Przejrzałem allegro za tapicerkami skórzanymi ale nie podobają mi się seryjne tapicerki w A6

Dirty pisze:Chyba chciałeś napisać jak w A6? :mrgreen:scaraab pisze:Zawsze jest wyjście zrobić tak jak w Passatach boczki foteli albo alcatrana lub strzępiona skóra zamsz
No ja Wam powiem trochę odmiennie że jestem bardzo zadowolony ze skórzanej tapicerki, w lecie to fakt, jak postoi na słońcu jest gorąca ale welur albo materiał też jest gorący jak się nagrzeje. Co do zimy to podgrzewanie tyłka wszystko załatwia i nie widzę w tym problemu (najczęściej to włączam silnik, ogrzewanie auta i podgrzewanie siedzeń, idę poskrobać szybki/odśnieżyć auto i jak wsiadam jest miodzio :lol: ). Sam miałem założenie że jak kupię A6 na welurze to obszyję tapicerkę skórą. Ale udało się kupić taką jaką chciałemcensored pisze:Mam jeden samochód ze skórą i wiem jedno - nigdy bym nie kupił już takiego auta.
koles teraz sobie kupował skóre perforowana 2 kolorowa tapicere zrobił i za samą skóre na A4 zapłacił w stanach 500 euro takie sa ceny prawdziwej skóryscaraab pisze:Poszukam już jutro gdzie widziałem taką cenę... Za A6 było napisane 2200-2700. Skóra nie jest aż tak droga jak Ci tapicer powiedział... Wiem coś o tym z racji profesji... Do jutra jakby co.
W polsce ceny są inne za prawdziwą skóre jak kupisz w dobrej łódzkiej hurtowni, włoska skóra, dwa lata u mnie jeździła, nei wytarła się ani grama, kotuje za 3 błamy do 1000 PLNegoonn pisze:zapłacił w stanach 500 euro takie sa ceny prawdziwej skóry