[A6 C6] Black Mamba...Oceniajcie...Jedna z najlepszych...
- azad-der-boss
- Forum Audi A6 / A7
[A6 C6] Black Mamba...Oceniajcie...Jedna z najlepszych...
Jestem bardzo zadowolony byc posiadaczem tej czarnej pieknosci!!!
Nie bede wypisywal calego wypasu bo zbyt duzoo...ale na co jestem badrzo dumny to deska rozdzielcza ze skory..wyglada odlotowo...aha ma jeszcze hak...Grill S6,listwy boczne na drzwiach ori S6 i lusterka S6..zawieszenie pneumatyczne obnizone w firmie tuningowej VCDS plus drazki wymienione na krotsze...Webasto...
Nie bede wypisywal calego wypasu bo zbyt duzoo...ale na co jestem badrzo dumny to deska rozdzielcza ze skory..wyglada odlotowo...aha ma jeszcze hak...Grill S6,listwy boczne na drzwiach ori S6 i lusterka S6..zawieszenie pneumatyczne obnizone w firmie tuningowej VCDS plus drazki wymienione na krotsze...Webasto...
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez azad-der-boss, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2007
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- azad-der-boss
- Forum Audi A6 / A7
- azad-der-boss
- Forum Audi A6 / A7
No te z RS6 sa tez nie zle... Kazdy ma inny gustmattqq pisze:fajny tylko felga troche nie pasuje moim zdaniem, rozmiar kozak ale design nie widzi mi sie. imo najlepsza felga dla c6 to ta z rs6 (montowana seryjnie rowniez w wersji s line)

Ogolnie to chcialem inne felgi z rantem ale jak juz 20" to musza byc kute fele bo za wiele opony tam nie ma a wszyscy wiemy czym sie moze to skonczyc :-P ...Ja jedna 18 (zimowke) pogiolem a te to jak naprawde sie maja popsuc to od razu pekna..ale mysle ze jes Git majonezzzz...
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Henryk
- Rocznik: 2000
- Moje auto: Allroad C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.8 174KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
- azad-der-boss
- Forum Audi A6 / A7
Dzieki! No przyjemnosci sa i to jakie! Naprawde kazdemu polecam! A pneumatyka moim zdaniem nie ma nic lepszego jeszcze dla kogos kto lubi obnizyc auto...wjezdzasz w trudny teren dajesz go na LIFT i jedziesz dalej...mengelajn8609 pisze:moj nastepny statek bedzie wlasnie taki dla mnie brak slow.odlot![]()
przyjemnosci z jazdy