Witam.Ostatnio pojawił się u mnie dziwny problem z nawiewem.czasami jak zapalę samochód to nie działa dmuchawa,na climatroniku wszystko wyświetla jak należy,można ustawiać temp.,moc nadmuchu,ale nic się nie dzieje cisza i dodatkowo nie działają kierunkowskazy.po chwili wszystko wraca do normy,chociaż ostatnio trwało to dobre kilka minut.czy ktoś miał już podobny problem?z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi.
[ Dodano: 2010-08-23, 20:57 ]
widzę że spotkał mnie odosobniony przypadek,no cóż trudno jak całkiem padnie wtedy się dowiem o co kaman.
[A6 C5 2.5 TDI] Problem z nawiewem
Witam ja mam podobny problem z dmuchawa czasami dziala czasami nie.wyciagnolem dmuchawe żeby sprawdzić szczotki ale było ok.jedyna rzecza która mnie ratuje to w panelu webasto moge włanczyc nawiew oddzielnie,i wtedy dziala caly czas.(niewiem czy to niebedzie przekażnik bo jak dmuchawa startuje to jest takie pstrykniecie pod licznikiem a tam sa przekazniki.) 

Ostatnio zmieniony 10 gru 2010, 07:53 przez gajek82, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
[a6 c5]
mialem podobny problem,nie dzialala mi dmuchawa i spryskiwacze. odkrec schowek od strony pasazera i obok dmuchawy bedzie regulator obrotow wmontowany w rore nadmuchu [lewa strona dmuchawy] wyjmij go i zobacz czy czasem sie nie spalil. umnie kable byly stopione zaizolowalem je podlaczylem spowrotem i jest git
krzysiek