[A6 C5] Antena i subwoofer
No jakiś tam zestaw głośnomówiący był zamontowany taki markowy Nokia chyba nawet z centralka ale niefabryczny, więc istnieje duże prawdopodobieństwo, że to antena od GSM. Jednak nie sprawdzę tego, gdyż wymontowałem archaiczny zestaw (tzn widoczne jego elementy w postaci uchwytu, głośniczka (został tylko mikrofon w podsufitce). Teza z anteną GSM mogła by nawet pasować 

moze tez to byc urzadzenie dzieki ktoremu przejezdzasz przez platne autostrady przyklad norwegia czy austria. Wykupujac abonament na przejazd taka autostrada zeby nie stac w kolejce za tymi co placa sa osobne bramiki ktore otwieraja sie jezeli masz takie cos wlasnie w tym miejscu co ty i oczywiscie oplacony abonament
Odgrzeję temat...
TO JEST ANTENA GSM, na 99% (taka sam jest dołączana do zestawu NOKIA.
Mam natomiast pytanie związane poniekąd z tym tematem...
a6, 2002 sedan... gdzie jest antena zwykła, radiowa??
Mam zamontowany navi system plus ale radio odbiera tylko w wybranych częściach miasta.... W tylnej szybie? Jeśli tak, to jak dobrać się do kostek? Jak wyjąć navi BEZ WYCIÂĄGACZY?
TO JEST ANTENA GSM, na 99% (taka sam jest dołączana do zestawu NOKIA.
Mam natomiast pytanie związane poniekąd z tym tematem...
a6, 2002 sedan... gdzie jest antena zwykła, radiowa??
Mam zamontowany navi system plus ale radio odbiera tylko w wybranych częściach miasta.... W tylnej szybie? Jeśli tak, to jak dobrać się do kostek? Jak wyjąć navi BEZ WYCIÂĄGACZY?