[ Dodano: 2010-10-12, 00:41 ]
Na dniach zamieżam ją troszeczke obniżyć jakieś 40 mm czy to nie zadużo albo nie za mało

Czekam na odp :-D
Pare nowych fotek
Atu środek
powiem tak ja mam -40mm do tego wyjete odboje gumowe czyli lacnzie -60 i jest luz ale ja mam felge 9" i opone 225 wiec jest troche naciagnietemarcin18 pisze:czy oponki 18 245/45 nie beda tarły o nadkola przy zkręcaniu
Z tymi chipami z allegro też jest różnie ja miałem w swojej A6 C4 2.5 tdi i nie nazekałem przejezdziłem z nim dwa lata, spalanie mi spadło, osiągi też były całkiem calkiem i nie było żadnego spadku mocyGranuL pisze:mirrson, chyba ze w 2.4 albo jak ktoś jakieś chip boxy wstawiaza allegro
rafalekA6 pisze:śliczna Awdi i piękny jesienny klimacik na fotkach
tylko jedno mi sie nie podoba...
- Znaczek ""quattro" w samochodzie z przednim napędem
No i właśnie ja też tego niewiem ale gdy je kupiłem to już tak byłoGranuL pisze:A tu też właśnie widziałem te napisy Q w środku i też się teraz zastanawiam czemu to ma służyć skoro niby nie masz Q
Też tak gdzieś czytałem że te silnik można kręcić do 200 ps bez zbytnich wydatków. Oczywiście wszystko zależy w jakiej kondycji jest twój SILNIK i TURBOGranuL pisze:Jeżeli o mnie chodzi to do 200kucy ponoć to jest znośne dla skrzyni i dla silnika dalej to sie zobaczy.