Audi A6 C5 1.8t ;)
Audi A6 C5 1.8t ;)
Witam wszystkich i przedstawiam mój nowy nabytek :mrgreen:
[ Dodano: 2010-10-12, 00:41 ]
Na dniach zamieżam ją troszeczke obniżyć jakieś 40 mm czy to nie zadużo albo nie za mało i najważniejsze czy oponki 18 245/45 nie beda tarły o nadkola przy zkręcaniu :?:
Czekam na odp :-D
Pare nowych fotek
Atu środek
[ Dodano: 2010-10-12, 00:41 ]
Na dniach zamieżam ją troszeczke obniżyć jakieś 40 mm czy to nie zadużo albo nie za mało i najważniejsze czy oponki 18 245/45 nie beda tarły o nadkola przy zkręcaniu :?:
Czekam na odp :-D
Pare nowych fotek
Atu środek
Ostatnio zmieniony 13 paź 2010, 18:33 przez marcin18, łącznie zmieniany 2 razy.
powiem tak ja mam -40mm do tego wyjete odboje gumowe czyli lacnzie -60 i jest luz ale ja mam felge 9" i opone 225 wiec jest troche naciagnietemarcin18 pisze:czy oponki 18 245/45 nie beda tarły o nadkola przy zkręcaniu
Z tego co wiem to kolega przy -30mm i oponach 245 jak jechal z rodzina(on, zona i dwie corki okolo 10lat )to na wybojach ocieralo mu nadkole o opone
autko ladne
masz jeszcze jakies plany oprocz gleby?
- Adriano007
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adrian
- Moje auto: A6 C5
- Rocznik: 1999
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Więc tak autko w srodku jest serja nicz szczegulnego oprucz klimatronic dwustrefowej, 4 el. szyby i el. lusterka :!: :lol: heheh
Plany juz są tylko czekaja na fundusze a dokładnie, zmiana lamp tylnych na LEDY oczywiście lekka gleba, zmiana alu na 19'' z oponami 225 lub na stare 18'' wrzuce węższe oponki, chiptunig na zwiekszenie mocy :-P montaz jakiegoś ciekawego audio radio juz mam i mam zamiar zmienic cały srodek na bananową skóre ale to nie prędko
Dzisiaj wrzuce jeszcze pare fotek zewnątrz a środka postaram se jutro: )
- mirrson
- Forum Audi A6 / A7
gembas, kolego co do chiptuningu to ciezko bedzie ci to zrobic ostatnio ogladalem na tvn turbo program gdzie fachowcy wypowiadali sie ze przyrost mocy jest chwilowy a pozniej diametralnie spada do poprzedniej wartosci albo wrecz zabiera jeszcze pare kucy
Pzdr MiRSoN
[ Dodano: 2010-10-13, 00:18 ]
Co do autka fajne fotki, autko naprawde kozacko sie prezentuje
Pzdr MiRSoN
[ Dodano: 2010-10-13, 00:18 ]
Co do autka fajne fotki, autko naprawde kozacko sie prezentuje
MiRSoN
P.L.A.N.Y.
LED tył - Wykonane
Polerowane felgi - na aucie
Remap do 200 KM i 489 NM
DRL Lampy przód - wykonane
tylnie zawiasy klapy ze sprezynkami - wykonane
wydech cat back - 2016/2017
remap stage 2
P.L.A.N.Y.
LED tył - Wykonane
Polerowane felgi - na aucie
Remap do 200 KM i 489 NM
DRL Lampy przód - wykonane
tylnie zawiasy klapy ze sprezynkami - wykonane
wydech cat back - 2016/2017
remap stage 2
Z tymi chipami z allegro też jest różnie ja miałem w swojej A6 C4 2.5 tdi i nie nazekałem przejezdziłem z nim dwa lata, spalanie mi spadło, osiągi też były całkiem calkiem i nie było żadnego spadku mocyGranuL pisze:mirrson, chyba ze w 2.4 albo jak ktoś jakieś chip boxy wstawia za allegro
Może to był jakiś ewenement tego nie wiem :roll:
rafalekA6 pisze:śliczna Awdi i piękny jesienny klimacik na fotkach
tylko jedno mi sie nie podoba...
- Znaczek ""quattro" w samochodzie z przednim napędem
No i właśnie ja też tego niewiem ale gdy je kupiłem to już tak było poprostu poprzedni właściciel chiał mieć QUATTRO wśrodku już napis zdjełem ale nie wiem co z tym grilem bo chyba gósciu cały wymienił od modelu Q :!: :!:GranuL pisze:A tu też właśnie widziałem te napisy Q w środku i też się teraz zastanawiam czemu to ma służyć skoro niby nie masz Q
Też tak gdzieś czytałem że te silnik można kręcić do 200 ps bez zbytnich wydatków. Oczywiście wszystko zależy w jakiej kondycji jest twój SILNIK i TURBOGranuL pisze:Jeżeli o mnie chodzi to do 200kucy ponoć to jest znośne dla skrzyni i dla silnika dalej to sie zobaczy.