Na razie skompletowałem graty, dorobiłem wtyk do rygla , dorzuciłem przekaźnik do komfortu i ułożyłem action plan montażu

No to dobrze , czekam na Ciebie żebyś powiedział co i jak :lol:carlos666 pisze:Ja dopiero za tydzień będę to składał.
Na razie skompletowałem graty, dorobiłem wtyk do rygla , dorzuciłem przekaźnik do komfortu i ułożyłem action plan montażu
Miałem te dwa w ręce i kilka innych i tylko B i K miały przekaźnik do sterowania dociągiem, a co za tym idzie były oryginalnie przygotowane do auta z el. klapą.tmr pisze:Panowie... że się tak wtrącę...
jesteście pewni co do tych literek B i K potrzebnych w avancie do elektryki klapy ?
Etka w tym przypadku wprowadza w błąd bo według niej wszystkie sterowniki B,G,F,K,J się wymieniają, a tak nie jest bo fizycznie są inne...carlos666 pisze:Tak mówi etka
Czyli B w oryginale, i taki ja też założyłem u siebie i działa...slaby pisze:Part No SW: 4F0 910 289 B HW: 4F0 907 289 B
no. bo E jest tylko do wersji sedanszynszyl pisze:Miałem te dwa w ręce i kilka innych i tylko B i K miały przekaźnik do sterowania dociągiem, a co za tym idzie były oryginalnie przygotowane do auta z el. klapą.
nie wprowadza w błąd. Wszystkie te wymieniają się na K, ale pomiędzy sobą - zależy co na coszynszyl pisze:Etka w tym przypadku wprowadza w błąd bo według niej wszystkie sterowniki B,G,F,K,J się wymieniają, a tak nie jest bo fizycznie są inne...
bo trafiłeś Kolego na takie B co działa u Ciebieszynszyl pisze:Czyli B w oryginale, i taki ja też założyłem u siebie i działa...
szynszyl pisze:Etka w tym przypadku wprowadza w błąd bo według niej wszystkie sterowniki B,G,F,K,J się wymieniają, a tak nie jest bo fizycznie są inne...
Czyli, jeżeli ja mam np z literką F to wcale nie powiedziane jest że nie bedzie działaćnie wprowadza w błąd. Wszystkie te wymieniają się na K, ale pomiędzy sobą - zależy co na co
szynszyl pisze:Czyli B w oryginale, i taki ja też założyłem u siebie i działa...
Taki moduł szukam, ale jest cięzko bardzo dostać, oczywiście zgodnie z wcześnieszą konsultacją kolegi Szynszyla :lol:bo trafiłeś Kolego na takie B co działa u Ciebie
[/quote]Część komfortów B działa tylko z automatem, część - tylko z manualem