Siema. Tak sobie czytam forum i jak widzę niektóre wpisy to nasuwa mi się pytanie: Czy w wyniku tego wirusa nie zaczęły Ci się lawinowo problemy z wozem ? Czy nadal sobie chwalisz ?fenomenalny pisze:Wszytkon trwa okolo 3 godzin. cena uwazam ze rewelacyjna 1200zl. Co do sprawdzenia to tuner hamuje auto jak cos jest nie tak z wtryskami czy tez z turbina to zaraz i ty to bedziesz widzial po wykresie na ktorym przrost mocy w serii nie bedzie rownomierny.
[A6 C6] 3.0 TDI Chiptuning czy warto?
Czasami brak ludożerców
daje się boleśnie odczuć...
ÂŚwiece powiadasz?! A patrz, ja w moim dieslu jeszcze świec nie wymieniłem i jeździmaxon pisze:10k to za mało chyba, żeby ocenić.
U fenomenalnego widzę z postów nawalała przepustnica, wtryski, świece niedomagają, heble
przegrzewa z nadmiaru mocy :P Pytanie ile z tego dobija wirus. Może jednak nie warto.

maxon, hola hola!!! Swiece wymienilem, gdyz byly najtansza rzecza dwyeliminowania, choc po wymianie wiem ze te stare byly sprawne wszytkie. ALe przynajmniej sa juz wymienione i wiem ze nimi nie powinno byc problemow. Co do wtryskow dzis tez byly niby sprawdzane i sa ok. Problem tylko i wyalcznie twki w zapalaniu auta czasami ze ciekzo odpala! A przepustnice ktora wymienialem to przypadlosc ktora wystepuje przy 160tys/tak mi nawet w aso powiedzili. Nie wiem czy to wina chipa! Nie mam pojecia.
Stojac przed ponowna decyzja czy wirusowac czy nie :?:
Bez zastanowienia ponownie podjalbym te decyzje samochod mniej pali, jest szybszy
Negatywny PR w rodzaju to pewnie chip to tak jakbym sluchal politykow PIS :shock:
(w stylu Glowa go boli bo pewnie biega zamiast chodzic )
eF this
Bez zastanowienia ponownie podjalbym te decyzje samochod mniej pali, jest szybszy
Negatywny PR w rodzaju to pewnie chip to tak jakbym sluchal politykow PIS :shock:
(w stylu Glowa go boli bo pewnie biega zamiast chodzic )

eF this
Wykonane Mody
Virus 287KM 574 Nm
Podświetlenie tablicy rej. LED
Plan 4 the worst hope for the best
Virus 287KM 574 Nm
Podświetlenie tablicy rej. LED
Plan 4 the worst hope for the best
Poczekam aż znajdę. W sumie 100k to dla niejednego auta 2 max 3 lata jazdy więc chyba są tu takie. Może za rok ktoś się podzieli opinią. Na razie nie psuję swojego skoro działa.
Ew. jeśli ktoś sobie zadawał takie pytania jak ja to niech powie co go przekonało, bo obietnica przyrostu mocy jak dla mnie nie jest wystarczającym motywem :P
Ew. jeśli ktoś sobie zadawał takie pytania jak ja to niech powie co go przekonało, bo obietnica przyrostu mocy jak dla mnie nie jest wystarczającym motywem :P
Czasami brak ludożerców
Jak zrobisz sobie kilka zastrzyków to biceps Ci urośnie w miesiąc. A że fiutek się skurczy...Seravok pisze:Jak już zchipujesz będziesz żałował że nie zrobiłeś tego wcześniejmaxon pisze:Na razie nie psuję swojego skoro działa.
Wierzę fanom tuningu. Ale nie mam kapusty na dodatkowe wydatki do jakich może się przyczynić wirus. Stąd moja rezerwa do tematu.
Czasami brak ludożerców