W temacie chciałbym, abyscie odpowiedzieli mi na kilka pytań związanych z parktronikiem do audi a6 C5.
Moje Audi nie ma takiego bajeru, a przy takim samochodzie dochodzę do wniosku, że jest to przydatna rzecz. W związku z tym chciałbym uposażyć moje auto w Parktronik, ale kompletnie nie wiem jak się za to zabrać.
- Wiecie, gdzie można kupić takie urządzenie, chodzi mi o parktronik przód - tył?
Szukałem w internecie, ale nic ciekawego nie ma. Dla sprecyzowania powiem, że szukam parktronika przód - tył, 4x czujnik na każdym ze zderzaków.
- Czy aby zalożyć takowe urzadzenie, wystarczy standardowy zestaw zderzaków, czy trzeba kupować nowe zderzaki z otworami seryjnymi do czujników.
- Jeśli ktos z was zakładał sobie parktronik, to proszę o podanie średnich kosztów, ile ich to wyniosło oraz co musieli zrobić.
Dla sprostowania, fachowca mam, brakuje mi tylko urządzenia i troche informacji na ten temat.
Będę bardzo wdzięczny jesli wysłalibyscie mi przykładowe str. z mozliwościom zakupu Parktronika i własna ocena ,tego urzadzenia.
- Jak ktoś juz będzie, aż tak mądry to proszę jeszcze o jakies porady co trzeba wziąść pod uwagę kupujac takie urzadzenie.
Mam nadzieje, że nie tylko ja skorzystam z tych informacji dlatego temat jest jaki jest.
Dzięki za pomoc i pozdrawiam

Nazywaj poprawnie tematy zgodnie z Regulaminem stosując tagi!
Poprawiłem!