Ale co brame zrobimy <huehue>Hallo. Trzeba by się jakoś zorganizować na ślub Bartasa...
[KRAKOW]C.H. KROKUS -- PONIEDZIALEK -- godz. 20 --- 1 post.
POLECAM!!! ZE SPOTU :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Siemanko dla wszystkich jest propozycja wyjazdu na 3 Tarnowski Zlot Tuningowy
![Obrazek]()
Ja jade z Pisi z zakopanego jako tatry tuning o 7:30 a 8:00 rano mam się z nimi spotkać i do tego jedzie Szymon swoja a6 i ma kogoś zabrać zainteresowanych prosze o sledzenie tematu będę wiedział wszystko dokładnie o 21
Siemanko dla wszystkich jest propozycja wyjazdu na 3 Tarnowski Zlot Tuningowy
Ja jade z Pisi z zakopanego jako tatry tuning o 7:30 a 8:00 rano mam się z nimi spotkać i do tego jedzie Szymon swoja a6 i ma kogoś zabrać zainteresowanych prosze o sledzenie tematu będę wiedział wszystko dokładnie o 21
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damian
- Rocznik: 2008
- Moje auto: RS6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 450KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna
The Rock nie komentuje dzisiejszego spota w TARNOWIE czekam na Twoja bogata wypowiedz potwierdzona fotkami ze zlotu 
Dam tylko linka do filmiku przypominajacego mi tego goscia z GOLFA (debila) ktory przy 200Km/h (bo wiecej nie dal rady :-P :-P ) mijal auta prawa strona (poboczem) zeby nas dogonic...
A chlopaki szly jak zloto 220 i nie zmienia sie nic (21l/100Km)

Dam tylko linka do filmiku przypominajacego mi tego goscia z GOLFA (debila) ktory przy 200Km/h (bo wiecej nie dal rady :-P :-P ) mijal auta prawa strona (poboczem) zeby nas dogonic...
A chlopaki szly jak zloto 220 i nie zmienia sie nic (21l/100Km)

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1996
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
madziaczeek9 pisze:no więc widzisz trzeba wracać szybciej :-P mi się juz potęsknia troche za tą 'moją' czerwieniąmadmajster pisze:tylko wyjechalem i juz frekfencja sie zmniejsza... :-P
ech a ja myślałem ,że za mną się stęskiniśta :-P tak czy tak jeszcze nie całe 2miechy i będę :mrgreen:
parę dni temu sąsiad który ma a5 3.0 tdi Q z 2008r w kolorze dubaii prosił mnie o poradę jakie kupić auto córce na 18stke. ja myśląc po polsku zasugerowałem mu na żarty żeby jej dał swoje a on niech sobie kupi taka samą tylko nową z ledami itp ,na co odpowiedział nie na żarty ,ze to dobry pomysł i na drugi dzień pojechaliśmy moim czerwieńcem do salonu Audi(bo jemu żona wzięła auto) .Nic by nie było dziwnego w tej historii po za tym ,że miałem okazję się przejechać audiunia r8 co prawda jako pasażer ale i tak miałem tzw ''kisiel w majtach''(to tylko przenośnia) :mrgreen: po czym już nie miałem pytań. hehe
A teraz prędko! Zanim dotrze do nas, że to bez sensu...
- madziaczeek9
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1996
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
no no cos pięknego
żałuję ,że mnie tam nie było
p.s fajnie wyglądają te trofea pod zieloną a6 (co stoi honda i a6 zielona)... hahaha
[ Dodano: 2010-08-22, 21:40 ]

[ Dodano: 2010-08-22, 21:40 ]
ojojoj :oops:madziaczeek9 pisze:za czerwienią to prawie tak jak za Tobą :-P przecież jakby na to nie patrzeć to jedno i drugie jest ze sobą ściśle powiązane :-P

A teraz prędko! Zanim dotrze do nas, że to bez sensu...
chyba to autko Szymkamadmajster pisze:co stoi honda i a6 zielona

[ Dodano: 2010-08-22, 22:31 ]
szkoda że nie widziałes co Szymek woził w 19 felach - to było trofeum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:madmajster pisze:fajnie wyglądają te trofea
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damian
- Rocznik: 2008
- Moje auto: RS6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 450KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
Tak Tak to moja fura zdobyla te trofea :D ÂŁoooo Panie masakra... A za te prezenty w mojej feli to wiecie co bedzie - potrzebuje tylko srodkowy palec zółwika :mrgreen: :mrgreen:
Fakt dzialo sie duzo ciekawych rzeczy
The Rock sprzedawal fure ale sie rozmyslil po krotkim czasie :-P Byly latajace okulary z kolobrzegu za niebagatelna sume 30PLN... Jajecznica na kielbasce
Mustangi, piekne audice - mnie tez w to wrobily ananasy (masakra) :mrgreen: :mrgreen: Ehhhh coz do nastepnego... Foty spoko i dolaczam sie do podziekowan dla Tatry Tuning Pozdro...