Witam dzis stalem sie szczesliwym(mam nadzieje) posiadaczem audi a6 2,8 quattro 98.Auto ogolnie w dobrym stanie ale...no wlasnie:
dzis na rezerwie slychac pompe paliwa dolalem za 10 litrow ale slychac ja dalej
co radzicie? szukalem na ebay-u ale sa tylko do c4 a 98 to chyba juz c5 ilu barowa ma byc pompa i czy mozna wlozyc np od c4 2,8 ?
pozatym slychac lekki uderzenie przy ostrym dodaniu gazu i co to moze byc czy poduszka pod tylnym tyferencjalem czy mechanizm roznicowy w srodku?
Dodam ze auto ma 172 000 mil i jest w wersij angielskiej.
przeczytaj regulamin i przywitaj się w dziale"powitania"
[A6 C5]Kilka krotkich pytan...
[A6 C5]Kilka krotkich pytan...
Ostatnio zmieniony 25 sie 2008, 08:52 przez rallymen, łącznie zmieniany 1 raz.
- pawel1
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 2002
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7T 230KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
witam ja też mam takie uderzenie jak dodam gazu wymieniłem poduszki pod skrzynią biegów i jedną pod silnikiem ale jest to samo,ale dożo mniejsze uderzenie i z tego wychodzi że mam oberwaną jeszcze jedną ale uderzenie czuje pod nogami z prawej strony,zmienię jeszcze tą jedną poduszkę i dam ci znać czy wszystko jest ok pozdro
zzz
co do dyfru wjechalem na rampe u znajomego i uszkodzona jest jedna poducha dyfra dzwonilem do euro car parts niestety nie maja wiec tylko audi.Co do pompy w audi powiedzieli mi 155 f (poniewaz mieszkam w glasgow) znalazlem jedengo polaczka ktory sprzedaja na allegro powiedzial mi 200zl wiec cena ok .tylko teraz gdzie ona jest myslalem ze jest pompa wewnetrzna ale jak zdialem dekiel u gory jest tylko wskznik paliwa ostanio robilem 2,5 tdi i miala pompe w baku