Jakie BMW?? :-P :-P :-P <haha> <haha> Wzzzzzzzzzzium... START 20:00hose2001 pisze:Nom to było dobre ale miny nie widziałem bo za szybko śmigłem koło niego <haha>
[KRAKOW]C.H. KROKUS -- PONIEDZIALEK -- godz. 20 --- 1 post.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1996
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damian
- Rocznik: 2008
- Moje auto: RS6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 450KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna
Dzieki jaco za lekkie mody sprzetowe :mrgreen: :mrgreen: Odrazu sie lepiej czuje...
A wszystkim innym i kazdemu z osobna dzieki za jak zwykle udanego spota...
The Rock byl dzisiaj w swoim zywiole...Prezentacje prezentacje prezentacje - swojego sprzetu
:mrgreen: :mrgreen: :-P :-P :-D
Zegnamy Cie Maćku i oczekujemy na powrot - pisz do nasz wysylaj fotki
Pozdrowka ananasy...
A wszystkim innym i kazdemu z osobna dzieki za jak zwykle udanego spota...
The Rock byl dzisiaj w swoim zywiole...Prezentacje prezentacje prezentacje - swojego sprzetu

Zegnamy Cie Maćku i oczekujemy na powrot - pisz do nasz wysylaj fotki

Pozdrowka ananasy...
- madziaczeek9
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Witam wszystkich :mrgreen:
Dzięki za wczorajszego spocika i za wcześniejsze spontany, ekipa jest jak najbardziej w porzo i co nie którzy dobre klimaty robią a zwłaszcza ROCK ze swoją "skrzynką" hehe
Nawet nie wiedziałem że tyle płci pięknej do was przyjeżdża bo u mnie raz na ruski rok jakaś koleżanka podjedzie A4ką
Spoko że podjechali koledzy C6mi bo dałem im namiary na wasze spoty to zdziwili się troszkę jakie macie zmodzone audice :mrgreen:
P.S Mad MAX forum daje radę
Dzięki za wczorajszego spocika i za wcześniejsze spontany, ekipa jest jak najbardziej w porzo i co nie którzy dobre klimaty robią a zwłaszcza ROCK ze swoją "skrzynką" hehe

Nawet nie wiedziałem że tyle płci pięknej do was przyjeżdża bo u mnie raz na ruski rok jakaś koleżanka podjedzie A4ką

Spoko że podjechali koledzy C6mi bo dałem im namiary na wasze spoty to zdziwili się troszkę jakie macie zmodzone audice :mrgreen:
P.S Mad MAX forum daje radę

- madziaczeek9
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Dzięki dzięki u nas spot zawsze udane są :mrgreen: oddałem dzisiaj furaka do lakiernikaPABLO A4 KLUB pisze:dobre klimaty robią a zwłaszcza ROCK ze swoją "skrzynką" hehe
Czułem się prawie jak na tuning show :mrgreen: :mrgreen:dalsim1 pisze:The Rock byl dzisiaj w swoim zywiole...Prezentacje prezentacje prezentacje - swojego sprzetu

-
- Forum Audi A6 / A7