[A6 C5 1.8 t quatro 150km ] Moja piekność przed ulepszeniem
[A6 C5 1.8 t quatro 150km ] Moja piekność przed ulepszeniem
Jak na razie to tylko fele oraz Gaz BRC ale bedzie miała nowy lakierek Czarna Perełka stajni AUDI A8 przepraszam za jakość zdięć
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 09 lip 2010, 14:54 przez pldrago, łącznie zmieniany 3 razy.
- Doc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Tjaaa, 2.8 i 6 zbiorników paliwa :lol:Patryś pisze:To jak juz kolor to i może zmiana silnika z kosiarki na jakies mocne v6
Masz pewnie rurociąg :lol:
Ja mam tylko 1.8T

hehe :lol:
2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.
Doc pisze:Tjaaa, 2.8 i 6 zbiorników paliwa :lol:Patryś pisze:To jak juz kolor to i może zmiana silnika z kosiarki na jakies mocne v6
Masz pewnie rurociąg :lol:
Ja mam tylko 1.8Tprawda pldrago ?
hehe :lol:
Nie ma tragedii jak smigam po miescie czy w trasie max 130-160 ale i wolniej komp mi pokazuje spalanie 9,1 na 100km kiedys zatankowałem do pełna i zrobiłem 100 km jazda normalna jak każdy myslący człowiek to wychodzi cały czas 9,5 wiec mysle ze to jest super wynik jak na 6 garkotłuków

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI BPP 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
kurcze pierwszy raz slysze o silniku takim jak 3,0BiTurbo w audi,wiem ze jest 3,0twinturbo ale to w mitsubishi 3000gtpldrago pisze:Te 1.8t wystarczy nie zamierzam płacić mandatów a po za tym latam jeszcze A4 3.0 biturbo i te ponad 300 koników to stuka kopytkami :-D co do spalania to nawet nie patrze ile palą i tak trzeba zalać nie lata sie na powietrzu :mrgreen:
jakbys mogl to napisz ile ma koni cylindrow itd.itp.
Takim za biturbowanym to by pozamiatał a w tym mitsubishi to tez pewnie turbiny robotę robią
Ja kupiłem v-ke ze wzgledu na prace silnika ze wzgledu ze ładnie sie prezentuje pod maską i kiedys kiedyś jak miałem 21 lat kupiłem audi c4 2.8 v6 i się woziłem aż sie spaliła i nie darowałem i na złość po paru latach przełamałem strach do audi v6
I jakoś nie bardzo chciałem mieć turbawke ze wzgledu na to że może wystapic jej awaria.. Nikomu nie życze tego oczywiście

Ja kupiłem v-ke ze wzgledu na prace silnika ze wzgledu ze ładnie sie prezentuje pod maską i kiedys kiedyś jak miałem 21 lat kupiłem audi c4 2.8 v6 i się woziłem aż sie spaliła i nie darowałem i na złość po paru latach przełamałem strach do audi v6

I jakoś nie bardzo chciałem mieć turbawke ze wzgledu na to że może wystapic jej awaria.. Nikomu nie życze tego oczywiście