odnosnie nazewnictwa poprawnego to jak wiadomo kazda firma ma swoje mankamenty w tej dziedzinie niemniej jednak kierujac sie powszechnymi nazwami i prawidlowym pojeciem z cala pewnoscia stwierdzam ze nazwanie silnika doladowanego kompresorem a nie dwoma indywidualnie(osobno) mocowanymi ,,turbo-sprezarkami,,ze to biturbo jest poprostu niewlasciwe i mylace dla innych.
kolego pldrago jak juz kolega SANTO powiedzial kazdemu sie moze zdazyc pomylka natomiast klase czlowieka poznaje sie po umiejetnosci przynania sie do bledu a,,szczytem kultury,, jest przeproszenie za swoj blad.(niesugeruje tu ze jestes nie kulturalny) jednak mysle ze w swietle tak dobitnych faktow nalezalo by sie przynajmniej przyznac do bledu,a jak Ty postapisz to juz ...
Musze tez zaznaczyc ze kto jak kto ale jesli chodzi o SANTO-sa to mylisz sie rowniez w kwestji jak to ujoles,,letkiego zdenerwowania,,gdyz akurat ten forumowicz jest chyba najbardziej zrownowazonym czlonkiem tego forum zeby niepowiedziec ze najspokojniejszym

SANT0, dobry czlowieku dzieki Ci ze mimo swoich licznych zajec tym razem zwiazanych pewnie z wakacjami znalazles chwilke dlanas to jest (mnie i pana pldrago)i wyprowadziles nas z bledu bo ja osobiscie bardzo nielubie zabierac glos i sie przy tym upierac jesli niemam racji,bo wtedy poprostu wychodze na ,,prostackiego balwana,,
A gdyby nie Twoja interwencja to mogloby do tego dojsc heh.
Pletujac temat ,,3,0biturbo,,mozemy chyba uznac juz za wyczerpany <ok>z korzyscia dla wszystkich bo pldrago w koncu wie czym jezdzi a ja niebede chodzil i glupot po nim powtazal hehe.
I super chlopaki bo wlasnie w taki sposob dochodzi sie do faktow(gdzie drwa leca tam wiora rabia)czy jakos tak heh
pozdrowki