Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C5 2,7 biturbo] a Robtoy & Co. present

Prezentacja w/w aut.
ODPOWIEDZ
Robtoy
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Robert
Rocznik: 1999
Moje auto: A6 C5
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.7TDI BPP 180KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna

Post autor: Robtoy » 06 lip 2010, 00:33

oki dzieki SANTOS.

A dzis koledzy walnolem szybki na ciemno folijka nr 35 :mrgreen: i jak dla mnie rewelacja <ok>
Pokarze wam foty ,ale to nieodzwierciedla efektu jaki jest w realu(choc zdiec sporo wiec dadza ogolny poglad na sprawe)

Tylko dlaczego goscie,ktorzy to robili mowia ze mam 2 tygodnie szyb nieotwierac i mam na sloncu autko trzymac?
Powiedzcie mi czy jak wy przyciemnialiscie to tez tak wam mowili? Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
A tak to bylo wczesniejObrazek Obrazek Obrazek

gość_

Post autor: gość_ » 06 lip 2010, 10:08

dwa tygodnie szyb nie otwierac?
kto do licha Ci to robil?
Ja jak przyciemnialem swoje to nie otwieralem ich przez 24 godziny ale nie przez 2 tygodnie
ktos niezle pojechal
Chodzi oto zeby fo;lia przy opiuszczaniu czy podnoszeniu szyb nie zjechala przypadkiem w dol po szybie
mysle ze spokojnie po 48 godzinach bedziesz juz mogl baiwc sie szybkami :D

Robtoy
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Robtoy » 06 lip 2010, 17:20

Ja pier...ole dzis przejzalem szybki z lupka w reku (powaga)bo mowili ze jakies tam minimalne babelki sa ale same znikna,wiec dzis lupa i zabawa w Sherloka Cholmesa co to za bombelki i juz po chwili chu... mie strzelil ze malo nie ryplem na klate :evil:
Patrze przez ta lupke a tu faktycznie kilka bombelkow ,ale w tych bombelkach dodatkowo jakies syfy.W sumie tego niewidac trzeba sie dobrze przyjzec i paznokciem postrugac,ale w koncy to podobno najlepsi profesjonalisci w mojej okolicy i najdrozsi maja nawet jakies tam certyfikaty czeladnisze czy mistrzowskie,wiec zapakowalem sie do fury i do nich.
Zajezdrzam wkur...do granic bo wydalem na te szybki 6.800nok a to prawie 3.500 (za takie siano to w polsce bym sobie fotochromy strzelil i Bog jeden wie co jeszcze) i mowie do pajacow ze maja szefa wolac bo z nimi nawet niegadam,a ci odrazu kolana z waty i pytaja potulnie co sie stalo,wiec im mowie ze tacy z nich profesjonalisci jak z koziej dupy traba i ze zjeb...li 3 szyby i ze teraz chce mowic z ich szefem.
Jak to uslyszeli i zobaczyli jaki kibel odwali to omalo niepomdleli gejfruty,zasrance zaczeli przepraszac jaden przez drugiego i mowic ze zrobia to jeszcze raz juz super dobrze a ja na to ze maja isc po szefa.
Gostek spuscil lepetyne i poszed.Szef przybiega oglada i widze ze coraz bardzie marszczy czolo z wscieklosci nagle zaczol sie wydzierac na nich cos tam po norwesku,a ci stoja jak barany.I po chwili mowi domnie po angielsku ze bardzo mie przeprasza i jest mu niewiarygodnie wstyd bo jeszcze sie tak niezdazylo zeby,ktorys jego pracownik przykleil folie z jakims syfem a on prowadzi ta firme juz 20lat i zawsze robil wszystko najlepszej jakosci zeby wyrobic sobie renome.Mowi ze ich zatrodnil miesiac temu bo z robota sie niewyrabial.To ja na to ze powinien zatrodnic fachowcow a nie debili jak mu na renomie zalezy i ze teraz musialem dodatkowe wolne wziasc w pracy i sianko trace nastepne.A on ze w ramach zadosc uczynienia jutro sam osobiscie zerwie cala folie i osobiscie zalozy mi nowa a do tego zwroci mi dwie moje dniowki (sporo kaski)+bonus w postaci:
albo usuniecie odpryskow z frontowej szybki(to ewentualnie po przyszlej zimce bo teraz mam szybke gites,ale zima sypia gres ty u mnie,od ktorego czesto robia sie odpryski)

albo polozy mi jakas specjalna folie ochronna tez przed odpryskami na przedni zderzak i maske.

To mam do wyboru jedna z tych dwuch opcji <ok> i chyba wybiore ta droga

No to juz sie uspokoilem troszke hehehe tym bardziej ze za dzis i jutro oddadza mi dniowki tylko jutro znowu autko caly dzien bedzie w warsztacie i to mie jeszcze wkur...bo mialam jechac po nowe fele a tak kicha

Wybaczcie ze troche sie tu rozpisalem ale mosialem sie gdzies wyplakac nie :-P

gość_

Post autor: gość_ » 06 lip 2010, 18:09

w gruncie rzeczyna tym skorzystasz wiec nie jest tak zle :D

Robtoy
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Robtoy » 06 lip 2010, 19:26

sadzik65439, w sumie masz racje napewno przez ta sytuacje wyjde na tym duzo lepiej,ale nerwow i czasu tez sporo poszlo, a najgorsze ze jutro niebede mial jak pojechac po laczki.Teraz bede musial znowu ze dwa tygodnie poczekac nim nadazy sie okazja.
Niemniej dobrze ze tak sie ta cala historia potoczyla. <ok>

SANT0
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Santos
Rocznik: 2000
Moje auto: S6 C5
Silnik: 3.0 TFSI 300KM
Skrzynia: Tiptronic

Post autor: SANT0 » 06 lip 2010, 19:31

Bardzo dobrze zrobiłeś mi znajomy zrobił za 600 pln i zeszło mu się 1.5 godziny i zero syfów czy czegoś na prawdę profesjonalista.I proszę jeszcze na tym ładnie zyskasz heheeh <ok>
Nigdy nie jeżdze szybciej niż widzę...

yogibear1
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Paweł
Silnik: 3.0T CREH 340KM
Skrzynia: S-tronic
Paliwo: Benzyna+LPG

Post autor: yogibear1 » 06 lip 2010, 20:46

mnie sie podoba.naprawde.ringi na zegary,lampy to zdjecie z tyłu.dobra robota. <piwo>

[ Dodano: 2010-07-06, 20:47 ]
mnie sie podoba.naprawde.ringi na zegary,lampy to zdjecie z tyłu.dobra robota. <piwo>
a i klameczki i lusterka.hyhyhyh :mrgreen:
"Jestem nieuczciwy i możesz uczciwie liczyć na moją nieuczciwość. To uczciwi są nieprzewidywalni, zawsze mogą zrobić coś niewiarygodnie... głupiego..."
Cpt. Jack Sparrow

Robtoy
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Robtoy » 07 lip 2010, 00:00

milo ze sie autko podoba :mrgreen: Ciekawe ile beda jutro zdzierac ta folie?Bo zakladac pewnie ze 4/5h jak ostatnio :-/

[ Dodano: 2010-07-07, 00:03 ]
SANTO, a jak Ty masz polozana folie w oknach na drzwiach do samego rantu czy moze tak z milimetr od rantu okna?

gość_

Post autor: gość_ » 07 lip 2010, 08:19

wydaje mi sie ze zawsze musi byc milimetr od rantu po to zeby sie nie zadzierala przy zamykaniu szyb

Robtoy
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Robtoy » 07 lip 2010, 21:37

dzieki za info.sadzik65439, czyli u mnie jest ok wychodzi na to.
dzis poprawili mi folie no i teraz jest juz gites <ok> sianko tez oddal wiec troche doloze i felunek zakupie.Tylko teraz upatrzylem sobie takie cale w chromie z rantem bo mysle ze ladniej beda pasowac pod autko Obrazek
koledzy co myslicie o tym kole?
Ostatnio zmieniony 07 lip 2010, 22:15 przez Robtoy, łącznie zmieniany 1 raz.

SANT0
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Santos
Rocznik: 2000
Moje auto: S6 C5
Silnik: 3.0 TFSI 300KM
Skrzynia: Tiptronic

Post autor: SANT0 » 07 lip 2010, 21:53

SADZIK mnie ubiegł hehe te ranty ścina się żeby nie podwijała foli i fajnie że już masz to zrobione.

Felga fajna choć bardzo mi się podobają te co ma radeks4 są kozackie oblukaj moim zdaniem najlepsze razem z ori RS6 :mrgreen:
Nigdy nie jeżdze szybciej niż widzę...

Robtoy
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Robtoy » 07 lip 2010, 22:45

Widzialem,widzialem chodzi o Tomason-y nie?Tez juz nad nimi myslalem i w ogole przegladalem oferte z tej firmy jest sporo naprawde ciekawych wzorow,ale te co ma radek s4 zeczywiscie idealnie pasuja pod jego woz tylko u mnie juz by niebylo takiego kozackiego efektu bo ja poszedlem w chrom pakiet na grubo a radek s4 w black pakiet.
Poprostu on robi swoja w typowo sportowym stylu,a ja z moja koncepcja ide w bardziej w elegance :-P choc juz mysle zeby w przyszlym sezonie zrobic sobie blackline :mrgreen:i w tedy bede szukal jakichs czarno-chromowych lub czarno-srebrnych wiec podejzewam ze wtedy wlasnie takie Tomasonki by mi lepiej pasowaly. <ok>

yogibear1
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: yogibear1 » 08 lip 2010, 15:17

robtoy dawaj linka do tych felg sa zajebiste
:shock:
"Jestem nieuczciwy i możesz uczciwie liczyć na moją nieuczciwość. To uczciwi są nieprzewidywalni, zawsze mogą zrobić coś niewiarygodnie... głupiego..."
Cpt. Jack Sparrow

Robtoy
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Robtoy » 08 lip 2010, 18:08

yogibear1, tu masz link http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs ... e=22306355

Tylko to sa oferty tu umnie w norwegi wiec jest jest sporo drorzej,mysle ze w polsce mozna by znalezc taniej <ok>

jak bys szukal i znalazl takie w polsce to daj cynka ok
Ostatnio zmieniony 09 lip 2010, 17:44 przez Robtoy, łącznie zmieniany 1 raz.

yogibear1
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: yogibear1 » 09 lip 2010, 16:39

no jak nie jak tak <piwo>
Cpt. Jack Sparrow

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja