niech oddadzą Ci kasę i zgłoś się do tego człowieka:
AUTO-GAZ
SNOPKÓW 56A/// Lublin
tel.609258834
Co zrobić gdy zakład nie umie wyregulować instalacji LPG?
- mastacrx
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Maciek
- Rocznik: 1995
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.2 230KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
Moja była: Audi 100 C4 Avant 2.8 AAH Quattro.
Zapraszam na forum Audi A7 .
Zapraszam na forum Audi A7 .
- A6 Forum - fassi1
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi A6
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Ja proponuje KME gold i matrixy HS, znam kolesia który jeździ takim samym autkiem jak ty na tym samym zestawie co piszę ze Stagiem i jest bardzo zadowolony. Ja jeżdżę na matrixach HS ostatnio wyszło mi spalanie gazu 12,2l (210km trasa i 60km miasto z klimą),ani na magicach ani na waltekach takiego spalania nigdy nie miałem.radeek9 pisze:censored, tag nie mieścił się w nazwie tematu więc jest w opisie.
fassi1, więc co mi - tak po chłopsku radzisz? i jaką różnicę wtedy odczuję po tych zmianach? Spalanie? Dynamika?
-
- Forum Audi A6 / A7
Hmm, u mnie ze spalaniem nie jest tak tragicznie. Gorzej z tym szarpaniem. W weekend robilem trase (tylko trasa, miasto to może 10km z tego wszystkiego), to caly zbiornik (50l) wystarczył na 435 km, czyli gdzieś ok. 11,5l przy 140-160 km/h, wlaczonej klimatyzacji, 3 osobach i pelnym bagazniku. Do spalania się nie mogę przyczepić. Tylko powtarzam - najgorsze to szarpanie. Po każdej regulacji jak nie szarpie to nie ma mocy. Jak jest moc to z kolei szarpie.
O reduktor nie pytałem, co do wtryskiwaczy to matrixów nie maja - tylko magic jety. O reduktor zapytam. jaka moze byc różnica cenowa miedzy tym co mam a GOLDem? mastacrx, ostatni raz spróbuje sie jeszcze z tymi "swoimi" dogadać. Jeśli nie wyjdzie - spróbuje. Dzieki
A i jeszcze jedno: jeśli te wszystkie zabiegi nic nie dadzą to zostanie tylko wejść na wojenną ścieżkę z zakładem i zażądać wymontowania instalacji. Tu trochę głupio ja zrobiłem bo mogłem żądać pokwitowania po każdej regulacji, by mieć dowód że problem cały czas występuje i że zgłaszałem go kilkakrotnie. Jak może zachować się zakład gdy zechcę by oddali mi pieniądze? Jeśli odmówią - co zrobić? Gdzie z tym dalej pójść?
O reduktor nie pytałem, co do wtryskiwaczy to matrixów nie maja - tylko magic jety. O reduktor zapytam. jaka moze byc różnica cenowa miedzy tym co mam a GOLDem? mastacrx, ostatni raz spróbuje sie jeszcze z tymi "swoimi" dogadać. Jeśli nie wyjdzie - spróbuje. Dzieki

A i jeszcze jedno: jeśli te wszystkie zabiegi nic nie dadzą to zostanie tylko wejść na wojenną ścieżkę z zakładem i zażądać wymontowania instalacji. Tu trochę głupio ja zrobiłem bo mogłem żądać pokwitowania po każdej regulacji, by mieć dowód że problem cały czas występuje i że zgłaszałem go kilkakrotnie. Jak może zachować się zakład gdy zechcę by oddali mi pieniądze? Jeśli odmówią - co zrobić? Gdzie z tym dalej pójść?
-
- Forum Audi A6 / A7