Co do wyposażenia to w sumie sama podstawa tzn.
ABS, 4 poduchy, elektr. przednie fotele, 4x elektr. szyby, elektr. podgrzewane lusterka, samo ściemniające lusterko wsteczne, podgrzewane dysze spryskiwaczy, antena radia w szybie tylniej, pakiet oświetlenie tzn. klamki, 4 drzwi x2, stopy i podsufitka, nagłośnienie z głośnikiem basowym w bagażniku ale nie Bose. To chyba tyle.
Mody jakie wykonałem do tej pory to wymiana ori radia na radio ALPINE CDE 102Ri- gra świetnie a i wizualnie ładnie współgra z całym kokpitem, założenie oblamówek na zegary, oraz wymiana Alu felg ori Audi 15” na felgi o wzorze Audi ala Sline 17”. Poza tym to standard oleje, filtry. Obecnie szykuje się do wymiany rozrządu. Co do planów to oczywiście mam kilka tzn. zderzaki w kolor nadwozia, ściema szybek, hidy 6000K, i wymiana tylnich lamp na cos nowszego nie koniecznie diodowe. Podobają się mi lampy przydymione. Jakby ktoś miał takowe do sprzedania to proszę o info na priv.
Oczywiście to wszystko plany a co będzie to czas pokaże. Nie będę ukrywał że rozważam też sprzedaż tego samochodu by wymienić na cos innego młodszego i oszczędniejszego np. A4B6 w TDI ale z drugiej strony to żal sprzedawać tak zadbanego samochodu. Waham się nad instalacją gazową do niego ale troszkę żal silnika a i koszta jej też nie małe. Troche się rozpisałem - wybaczcie. Teraz pora na fotki: