wiecej informacji na stronie www.pkaudi.pl/forum
lub http://hyy.pl/images/33ulotka1.jpg
zabawa przy ognisku i muzyce, nocleg w namiotach lub jak kto woli w Avantach
Zapewniamy miejsce gastronomie i dobrą zabawe

do Admina. pozwoliłem sobie dodać ten post bez pytania ale mam nadzieje ze zrozumiesz
[ Dodano: 2010-06-18, 17:04 ]
po waszym wstępnym zainteresowaniu które bardzo mnie ucieszyło

:!: Miejscie
:arrow: połozone jest nad samym jeziorem, woda ponoć bardzo czysta i klarowna( nie wiem, ja nigdy tam nie byłem)
:arrow: wjazd na teren zlotu - koszt od samochodu postawionego na parkingu(kawełek pola) 4zł - opłata ta idzi na wywóz smieci i opłacenie zużytego prądu
teren zlotu dla samochodów z PKA bedzie specjalnie ozankowany(taśma) co by pokazać klub organizatorów :-P
:!: Jedzenie
:arrow: na miejscu bedzie ognisko oraz 2 lub 3 grile z obsługa postawione 2 kegi z piwkiem( niestety nie znam marki - ale pewnie coś z kompani piwowarskiej - lech tyskie itp.) -ceny piwkanie znam ale ponoć bardzo niska jak na taka impreze wiec sądze 4-5zł
:arrow: w poblizy(około100m) od miejsca zlot znajduje sie bar któy zpecjalnie bedzie dla nas wyposazony w wszelkiego rodzaju przekąski typu ciastka czipsy itp. jak i fastfood.
:arrow: jest prośba zeby zaopatrywać się u nich gdyż zlot bedzie na terenie własciciela baru jaki i grili a on nam to udostępnia poprostu od ręki za to zre bedziemy sie tam stołować.
:arrow: jezeli chodzi o mocniejsze alkohole tu juz tylko zalezy od tego co wy ze sobą wezmiecie :mrgreen:
:!: Nocleg
:arrow: bedzie wydzielona specjalna strefa gdzie mozna bedzie rozbić namiot, lub jak kto woli zawsze mozna w Avancie :mrgreen:
:!: ze sobą nalezy wziaść:
:arrow: jakieś swiatło gdyż nie wiemy na ile uda nam się połapać z elektryką, kawałek.
:arrow: sztućce i talerzyki jednorazowe no i kubki(to tak na wszelki wypadek jak by zabrakło na grillu)
:arrow: kawałek krzesełka -co by nie siedzieć na ziemi
:!: Atrakcje - bedą takie jak opisane w ulotce + dodatkowe atrakcje przygotowane przez samych organizatorów - ja jestem tylko szarym modem i nie wiem co to bedzie :-P
:arrow: no i wiadomo duzo dobrej muzyki z całkiem ciekawym nagłośnieniem ze w 3city bedzie nas słychac :-D
na wszelkie wasze pytania bede starał odpowiadać na bieżąco w tym dziale

[ Dodano: 2010-06-18, 17:07 ]
a i własnie na zlot mozna przybyć z całą rodziną tylko prosimy bez przyczep kempingowych z uwagi na mozliwość braku miejsca :mrgreen: gdyż poraz 1 organizyjemy zlot na tak szeroką skale a miejsca jest tam niestety ograniczona ilosć(około 100 samochodów) :oops: