Nie powiem bo te Audi z tym małym grilem na dole zderzaka pięknie się prezentuje :-D
Natomiast co do duzego grilla to mam inne zdanie. Jeżeli chodzi o calibry to oczywiście: dla mnie od zawsze również to był symbol wieśniackiego tuningu i żenady tak jak golfy 2-ki i trójki itp. W audi natomiast ten grill hm czy to mozna nazwać niesamowitym tuningiem ? Z tego co widzę zmieniają tylko zdderzak przedni, nie dokładają jakiś wieśniackich zawijanych progów i tylnych zderzaków po samą ziemię ani tłumików średnicy 10cm. Mówicie że ludzie zawze chcą unowoczenić stare modele swoich samochodów, po czym wrzucacie fotkę na której jest A6 z grillem który upodabnia do A4 - B7 w którym audi zastosowało takie unowocześnienie zanim wprowadziło "duzy grill".. czy to aby nie jest próba unowocześnienia ? Nic nie mam do tego więcej powiem, bardzo mi się to podoba ale uważam że ten duzy grill nie jest porównywalny do calibry lub innych śmieci. Kocham markę audi :-P kocham ich samochody i jak dla mnie jest liderem pod względem wszystkiego i gdy widzę jak jedzie jakoś wieśniacko stuningowana audi myślę sobie " boże maleństwo kto Cię tak skrzywdził" :-P jednak gdy zobaczyłem a6 z duzym grillem wcale sobie tak nie pomyślałem

Pozdrawiam wszystkich i dodam że dla mnie a6 sama w sobie jest przepięknym autem bez zadnych dodatków, jednak otwarcie się na delikatne unowoczenienia nie powinno być zaliczane do wieśniactwa

pozdrawiam