[A6 C6] My wonderful dream :)
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Henryk
- Rocznik: 2000
- Moje auto: Allroad C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.8 174KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
A powiedz mi jak wygląda parkowanie twojej niuni na parkingach w marketach itp. w naszej kochanej Warszawce. Ja mam już dosyć, jak jadę do marketu to staję na końcu (widać moje jedyne autko samo stoi na końcu, ale jak za długo zabawię to już samo nie stoi), mam nawet garaż bo mnie "krew nagła zalewa" jak obijają auto te wredne babska, bo musi wyjąć torebkę z drugiej strony albo jak "grubasy" wysiadają ze swojego golfa lub fiata. Sorry za wylewki ale dzisiaj właśnie po takiej wizycie w markecie mam ślad na drzwiach, co prawda można to zapastować ale fakt obijania zostaje. Jak miałem Mundka to tam blachy były cieniutkie i tam dopiero było widać. Powiedzcie czy wy też macie takie problemy z obijaniem drzwi w waszych autkach, a może nie jeździcie do centrów handlowych ze swoimi kobitkami
? Może lepszym rozwiązaniem jest kupić sobie 10 lenie auto poobijane to wtedy nie będzie żal. Pozdrawiam wszystkich. 

-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 Forum
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
Jakoś nie miałem czasu, żeby zaglądać na forum - natłok wydarzeń przez ostatnie pół roku spowodował spore braki wolnego czasu i sił na siedzenie przed monitorem. 
Tak a propos - dzięki swojemu wrodzonemu zainteresowaniu gadżetami, samochodami oraz niepohamowanej ciekawości chyba udało mi się rozwiązać problem z niewczytującą się książką telefoniczną przy połączeniu bluetooth.
Spory udział ma w tym też fakt, iż sam zacząłem jeździć samochodem i doceniam dobrodziejstwo jakim jest zestaw głośnomówiący. 
Zapraszam:
a6-c6-nokia-n95-i-bluetooth-vt7137,15.htm#246376

Tak a propos - dzięki swojemu wrodzonemu zainteresowaniu gadżetami, samochodami oraz niepohamowanej ciekawości chyba udało mi się rozwiązać problem z niewczytującą się książką telefoniczną przy połączeniu bluetooth.

Zapraszam:
a6-c6-nokia-n95-i-bluetooth-vt7137,15.htm#246376
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2012
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 170KM
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna