Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Audi A6 2,7 biturbo Quattro by szysza

Prezentacja w/w aut.
szysza
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: szysza » 16 cze 2010, 16:51

Robtoy pisze:Witam mam dwa pytanka jesli mozna,pierwsze to jekie ET maja te felgi od golfa5 i nastepne, co Cie sklonilo do tak naglego pozbycia sie autka?
ET bodajze 45 felgi są na dystansach 16mm

Biorę dotację na doposażenie stanowiska pracy na pracownika na samochód. Muszę kupić Caddy do firmy. Nawet w aukcji jest napisane

Robtoy
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Robert
Rocznik: 1999
Moje auto: A6 C5
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.7TDI BPP 180KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna

Post autor: Robtoy » 16 cze 2010, 17:41

dzieki za odp.hym moim zdaniem dystanse 16mm to zbyt wiele u mnie jest ET 43 i bez dystansow,u Ciebie chyba felga lekko za mocno wystaje.A probowales zalozyc kolo bez dystansow? <ok>
odnosnie sprzedazy takiego autka to moge powiedziec tylko ze naprawde wspolczuje,bo sam mam podobne i niewobrazam sobie bym mial go sprzedac przez najblizsze 5 lat chocby niewiem co.
I ostatnia sprawa w profilu napisales ze fabryczna moc to 250hp a w pierwszym poscie ze;cytuje ;odrazu podnioslem moc z 230 na 270/280hp.i tu zapytanko ile koni ma to autko fabrycznie i jesli moglbys to opisz z kad wiesz na ile je podniesli w zeczywistosci,czy czuc wyrazna roznice w przyspieszeniu,jak na taka moc reaguje Tiptronik i ile kosztowal chip?
dziekuje
Pozdrawiam :-D

szysza
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: szysza » 17 cze 2010, 11:34

Czip robił GTO koles z czechowic-dziedzic ktory takimi motorami sie specjalizuje.

Seryjnie jest 230 podniesione wedlug niego o 45KM. Dla zanizenia podałem taka wartość.
Jezeli chodzi o skrzynie to nie czuje jakichś problemów. Wymieniłem tylko olej z filtrem i chodzi ładnie. Roznice czuć wyraznie i niejeden sie dziwi jak go kombiacz łyka jak młody pelikan :-)

Felga bez dystansow nie wejdzie przeszkadza zawias. Kupione byly 16mm bo były najwezsze. Zawsze mozna przytrzec dystanse, jednakze sprzedaje ją na felgach zwyklych wiec problemow nie bedzie

Auto jest mega wygodne itp itd ale niestety zycie weryfikuje

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja