[A6 C5 ] wskaźnik paliwa
[A6 C5 ] wskaźnik paliwa
Witam mam taki problem , że wskaźnik pokazuje w zakresie od połowy do maxa . Czy jest możliwość ustawienia tego VAG-iem ?
Ostatnio zmieniony 31 mar 2010, 18:22 przez jarema, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli wskaźnik pokazuje Ci tylko od połowy do maxa znakiem tego coś go blokuje w koszu lub się wiesza - Vag nie ma nic wspolnego z mechanicznymi usterkami - może ci najwyżej powiedzieć jak będzie jakiś błąd zwarcie - czy nie będze widział czujnika - ale wtym wypadku dla vaga po prostu paliwo cały czas jest - bo pływak staje w połowie. No chyba że masz licznik kopniety... ale to możesz sprawdzić wagiem - opcja licznik i testuj... powodzenia
hahah i nawiasy kwadratowe w temacie - drugi raz dzis komus to mowie - hehhe sorki nie moj biznes - ale sie beda czepiac
hahah i nawiasy kwadratowe w temacie - drugi raz dzis komus to mowie - hehhe sorki nie moj biznes - ale sie beda czepiac
Ludzie są samolubni - myślą o sobie ... Ja jestem inny - myślę o mnie ...
masz diesla - nie wiem jak w disslu ale u mnie podnosisz tylna kanape i masz dwie pokrywki odkrecasz jedna i masz pompe - odkrecasz druga masz plywak - czy przy pompie jest drugi plywak - kurczee nie pamietam - ale powinien byc - powodzenia - troche babrania jest ...
Ludzie są samolubni - myślą o sobie ... Ja jestem inny - myślę o mnie ...
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tadeusz
- Moje auto: A6 C7
- Rocznik: 2014
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
wskaznik paliwa
witam panowie . temat przerabiany przezemnie . miałem zegary firmy MM wskaznik paliwa predkosci woltomieza były przekoszone . szukałem pomocy i podjołem decyzje o wymianie zegarów . miałem pół fis . kupiłem okazyjnie za 300 zegary firmy VV z pełnym fisem i manetke do przełączania . kolega z forum mi podłączył , trwało to niedługo . teraz wszystko działa wysmienicie . wiec błedne wskazania to wina zegarów . pozdrawiam .
-
- Forum Audi A6 / A7