[KRAKOW]C.H. KROKUS -- PONIEDZIALEK -- godz. 20 --- 1 post.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1996
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jarek
- Rocznik: 1999
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
Ja rownież będę
tylko pózniej niz 11 bo w pracy.. 

Audi a6 c5 2000r 2.5TDI 180KM - post451237.html#p451237
-
- Forum Audi A6 / A7
Siemanko
![Obrazek]()
Jestem bardzo zadowolony z tuning show jutro tez prawdopodobnie wpadne co chodzi do konkurencji dBl i dB race to fajnie że wkońcu sprawdziłem swój sprzęt i wiem na czym stoje i co mogę poprawić żeby było więcej dB 128,6 dB to nietak mało mistrzowie tej kategorii osiągają nawet wynik 150-170 dB (ludzki próg bólu wynosi 120 dB) także niejest zle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jestem bardzo zadowolony z tuning show jutro tez prawdopodobnie wpadne co chodzi do konkurencji dBl i dB race to fajnie że wkońcu sprawdziłem swój sprzęt i wiem na czym stoje i co mogę poprawić żeby było więcej dB 128,6 dB to nietak mało mistrzowie tej kategorii osiągają nawet wynik 150-170 dB (ludzki próg bólu wynosi 120 dB) także niejest zle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-
- Forum Audi A6 / A7
Pierwszy pomiar 178 kuni a drugi 167 a dla tego tak wyszło bo to automat i nie da sie tak idealnie shamować i do tego 313 niutków jak gadałęm z gościem to muwi ze bedzie jakos pomiedzy 170 i z 380 niutków bo jak chipa robilem to miałem 330 niutków ale był zamulony bo miałem prepływke zjebana :mrgreen: :mrgreen: także tragedni nie ma jestem bardzo zadowolony z tuning show bo naprawde było kozacko

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jurek
- Rocznik: 2002
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
Ja jestem
Mam prośbę do osób posiadających VAG+ laptop o zabranie. Chciałbym coś posprawdzać.
Jeszcze jedno pytanie - czy ktoś z osób obecnych na spocie ustawiał już kąt wtrysku w AFN?? Słyszałem, że było to już robione na parkingu w Krokusie, więc prosiłbym też o pomoc w ustawieniu.
Wezmę ze sobą odpowiednie klucze oraz instrukcję jak to zrobić.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

Mam prośbę do osób posiadających VAG+ laptop o zabranie. Chciałbym coś posprawdzać.
Jeszcze jedno pytanie - czy ktoś z osób obecnych na spocie ustawiał już kąt wtrysku w AFN?? Słyszałem, że było to już robione na parkingu w Krokusie, więc prosiłbym też o pomoc w ustawieniu.
Wezmę ze sobą odpowiednie klucze oraz instrukcję jak to zrobić.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

siema ludziska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!co tam slychac u was??????widzialem ostatnio najnowsza RS6 anavanta w akcjii..............................doslownie zwinela asfalt............marzenie.....ja ze swoimi ponad 326 ps........poczulem sie malutki...........ehhhh maja ludzie kase........no ale za to sie ciesze ze co raz wiecej Splusiakow na allegro przybywa
AHK 4,2 V8.....next rs6 plus...dream car Audi Sport Quattro
-
- Forum Audi A6 / A7
Jurek85, chciałem jechać ale... najpierw miałem jechać na 1ego lipca do D , potem przełożyłem na 1ego Sierpinia więc już się ucieszyłem -to dupa bo zagłosowali na od 4ego sierpinia nosz kurdę
ja nie głosowałem bo nie byłem pewny co i jak dokładnie :roll: 

A teraz prędko! Zanim dotrze do nas, że to bez sensu...