a teraz skoro zrobiłeś retrofit to masz HDD więc odtwarzasz DVD

inna ciekawa opcja to zmieniarka DVD 6 plyt podłączana też do FBAS - oryginał
Niestety k.sko droga gdyż to nowość w audi.
kris.
Mam podłączone do tv tunera dvd z usb, w tym usb siedzi 240GB pendrive SONY. Filmów, koncertów, itp masa. Jedyny ból, że trzeba sterować z pilota od dvd. ale znośnie, bo czytnik podczerwieni do pilota jest na zewnątrz, że po nauczeniu przycisków właściwie intuicyjnie.ZelvaBOi pisze:Mi by zalezalo na opcji zeby puscic DivX lub inne MP4 z jakiegos pojemnego nosnika - tak zeby jakosc byla znosna a nie trzeba przekladac plyt - najlepiej SD lub HDD (ew. wlasnie iPod) - jak jade gdzies daleko to moge nagrac ze 40 bajek i miec wybor w trasie zeby sie dzieciak nie nudzil.
mnie tez by na tym zalezalo.michske pisze:Witam.
Czy jest możliwe w jakikolwiek spsoób odtwarzanie filmów (video) w 2g z ami ? Bo na pewno można odtwarzać mp3, działa usb.
Tego niestety nie polecam - testowalem na IPOD-a touch 32GB i okolo 16GB muzyki. Czeste zwiechy ("Initialize") w losowych momentach szczegolnie podczas przewijania listy na MMI. Na densionie - zadnych problemow.NAVIK pisze:Witam. Postaram się ozywić dyskusję podsuwając ciekawe rozwiązania.
AMI 2G można kupić zamiast oryginału AMI IPOD ( posiada on ten sam program co oryginał )
koszt ok750.-
http://naviservice.com.pl/?id=20
AMI 2G działa wyłącznie z MMI HIGH , BASIC nie ma programu do obsługi AMI.
I tu się mylisz.ZelvaBOi pisze: Ja bym chcial natywnie to obslugiwac z MMI bez pilotow i duperelek. Poza tym kupowanie dzisiaj tunera TV DVB-T MPEG-2 jest niezbyt sensowne, skoro u nas jest MPEG-4 - a jak kupic tuner tylko jako konwerter AD to za droga impreza - wole wtedy za 300 PLN kupic monitor zaglowkowy z DVD, SD i USB. A przy okazji - nie ma pendrakow 240 GB- to chyba raczej masz HDD.
http://flashdrivefacts.wordpress.com/20 ... usm240024/Praulinka pisze:SONY Micro Vault 240GB. Właśnie go uzupełniam do samochodu.
Zgadza się, fake. Po skopiowaniu plików jakieś krzaki wychodzą.ZelvaBOi pisze:No to jest wlasnie ta podrobka.