[Naprawa FIS]
Szczerze polecam naprawę ewentualnie wymianę FISa w firmie:
ACEEF
ul. Konstruktorów 38/10
65-119 Zielona Góra
Tel. 513-090-182
http://www.fis-com.pl/index.html
ja osobiście jestem b. zadowolony
ACEEF
ul. Konstruktorów 38/10
65-119 Zielona Góra
Tel. 513-090-182
http://www.fis-com.pl/index.html
ja osobiście jestem b. zadowolony
U mnie sprawa wyglądała następująco, FIS jak było zimno to świecił i jeszcze coś było widać chodź linie były poprzerywane lecz im było cieplej tym bardziej zanikało a jak pierwsze mocniejsze promienie słoneczne przyświeciły to już nic nie było. Więc szukałem rozwiązania tego problemu jako, że do Odolanowa nie mam daleko (bo z Wrocławia) a ten adres znalazłem na forum więc zadzwoniłem i chciałem się umówić na regenerację mojego cena była miedzy 250 a 300 zł teraz nie pamiętam dokładnie, więc jeszcze poszperałem w Internecie i nie wiem gdzie znalazłem namiary na Zieloną Górę zadzwoniłem tam rozmowa była bardzo rzeczowa, ceny regeneracji zaczynały się od 100zł a wymiana na b. dobry to 250zł umówiłem się z gościem i pojechałem osobiście bo wysłanie licznika to na pewno tydzień bez auta (wiadomo dlaczego) wymiana przebiegła błyskawicznie otrzymałem gwarancję na wyświetlacz chyba miesiąc i na usługę 12 miesięcy. Jestem zadowolony bo w cenie regeneracji otrzymałem naprawdę dobry towar wraz z usługą. Dlatego tez polecam.
W moim aucie FIS został wymieniony tzn.
- 12.03.2008 wymieniono w serwisie 4B0920983FX Combi-inst (cały licznik?)
FIS działa bez zarzutu- za to wyświetlacz zegarka i daty fiksuje.
Zegarek jeszcze wyświetla jako tako- z wyjątkiem niektórych cyfr
za to data (zwłaszcza dzień)- gubi się zupełnie.
Jak próbuje przestawić datę- niektóre linie (ramiona cyfr)- widać, ze świecą stale.
Jak sobie z tym poradzić?
Wszyscy piszą o wymianie FISa- może jest sposób na ten mały wyświetlacz daty/godziny?
Swoja drogą- to chyba dowód na to, że wyświetlacze po lifcie też nie sa wolne od wad.

Jak próbuje przestawić datę- niektóre linie (ramiona cyfr)- widać, ze świecą stale.
Wszyscy piszą o wymianie FISa- może jest sposób na ten mały wyświetlacz daty/godziny?
Swoja drogą- to chyba dowód na to, że wyświetlacze po lifcie też nie sa wolne od wad.

Pozdrawiam
Jarosław
Jarosław
Elastometr sobie popraw i bedzie lataćcypis44 pisze:W moim aucie FIS został wymieniony tzn.
- loko86
- Forum Audi A6 / A7
pitbul455, chyba pozostaje nam wysyłka ... szkoda bo wiąże się to z pewnymi niedogodnościami. Jeżeli masz tylko zanikające linie to poleciłbym Ci kontakt do firmy ACEEF. Skontaktowałem się z nimi i posiedziałem troche na forum - nie widziałem nikogo niezadowolonego.
Problem może się pojawić jak na FIS'ie po jakimś czasie nie widać nic, wtedy raczej nici z regeneracji i zostaje wymiana
Problem może się pojawić jak na FIS'ie po jakimś czasie nie widać nic, wtedy raczej nici z regeneracji i zostaje wymiana
Pozdrawiam
loko
loko