golob, wzmianka jest, lecz nie ma instrukcji jak manualnie zaprogramować pilota. Jest napisane tylko, ze jak chce go zaprogramować po wymianie baterii to zebym sie skontaktował z najbliższym audi dilerem... Jutro po szkole prawdopodobnie jade do mechanika i dam mu ostatnią szansę aby to zrobić za pomocą VAGa. Wydaje mi się, że wszystko byłoby ok gdybym miał drugi kluczyk, wtedy bym mógł zaprogramować pilot w ten sposób, że wkładam jeden z kluczy do stacyki i włączam zapłon, a drugim kluczem zamykam drzwi i wciskam przycisk "otwórz" na pilocie itd... Jesli mechanikowi się nie uda to zainwestuje w drugi kluczyk a jesli to nie zadziała to hm... Pojade do dilera audi i oni będą musieli mi to zrobić :P Troche jestem uparty ale co zrobie, że tak lubie swoją audiczkę a nic tak nie cieszy jak wszystko działające na 100%
xman, jesli chodzi o zderzak to ja w swojej audiczce też mam inny niż w europie, a mianowicie mam jeden plastikowy grill na długos zderzaka a w europejczykach ten grill na zderzaku składa się z trzech częsci
[ Dodano: 2010-05-02, 02:24 ]
ciekawostka! Dzisiaj dorobiłem sobie tylko grot klucza, i tym kluczem odpalam normalnie samochód więc o co chodzi z tym immo?