...klocki wizualnie sa jeszcze grube, gdy testuje reczny w czasie jazdy to dziala jak zyleta i zatrzymuje auto natychmiast wiec nie wiem o co chodzi bo wszystko dziala bez zazutu...co to moze byc??? :roll:
...klocki wizualnie sa jeszcze grube, gdy testuje reczny w czasie jazdy to dziala jak zyleta i zatrzymuje auto natychmiast wiec nie wiem o co chodzi bo wszystko dziala bez zazutu...co to moze byc??? :roll: Nazywaj poprawnie tematy stosując tagi!

...klocki wizualnie sa jeszcze grube, gdy testuje reczny w czasie jazdy to dziala jak zyleta i zatrzymuje auto natychmiast wiec nie wiem o co chodzi bo wszystko dziala bez zazutu...co to moze byc??? :roll:

A6 C6 brak wspomagania silnik 2.4
 A6 C6 brak wspomagania silnik 2.4Albo nie zdejmuj koła , kanał albo podnieś całe auto , lepszy dostęp ..pan42 pisze:Jaki zestaw naprawczy??? Odkręć koło zobacz co jest z przewodem - polutuj i to cały zestaw naprawczy.coolmen77 pisze:nik tam nie słyszał o zestwie naprawczym do tego przewodu