[Audi A6 C6] Pielęknacja skórzanej tapicerki
[Audi A6 C6] Pielęknacja skórzanej tapicerki
Cześć mam pytanie czym wy pielęgnujecie skórę w waszych autkach. Osobiście kupiłem ściereczki W5 ÂŚciereczki do pielęgnacji powierzchni skórzanych. Niby ok ale napisane jest, że w przypadku delikatnych powierzchni przetestować w niewidocznym miejscu, więc chcę wiedzieć czy ktoś to stosował i jakie były tego skutki.
...osobiście używam mleczka firmy Turtle Wax zielona butelka i jak dla mnie bardzo dobry środek do pielęgnacji skóry ,jakoś bardziej do mnie przemawia mleczko ,które wchłania się w skóre i w jakiś sposób konserwuje ,niż przetarcie ściereczką ,ale kto co woli/lubi :D
A co do próby w niewidocznym miejscu ,to chyba zawsze producenci zabezpieczają się pisząć taką uwagę
na ewentualne reklamacje :D
A co do próby w niewidocznym miejscu ,to chyba zawsze producenci zabezpieczają się pisząć taką uwagę

zgadzam się Gliptone to idealny środek do skór. Polecamrubio pisze:Jedyny słuszny wybór: http://showcarshine.pl/184-gliptone-gt1 ... fibra.html
Alcantara, to też tkanina. (materiał z ultramikrofazy) Główne problemy, to zaplamienia i mechacenie. Alcantare możesz spokojnie zakonserwować impregnatem do tkanin.
Warto, bo tego materiału w wypadku uszkodzeń mechanicznych nie można poddawać renowacji, a cenowo jest droższy niż skóra.
Warto, bo tego materiału w wypadku uszkodzeń mechanicznych nie można poddawać renowacji, a cenowo jest droższy niż skóra.
Reklama w podpisie jest zabroniona