[części] wszystkie części do audi i nie tylko
- ma_pok
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marek
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI BDH 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
[części] wszystkie części do audi i nie tylko
Powiem wam ze jestem zszokowany.
Wczoraj złożyłem zamówienie i przelalem pieniadze a dzisiaj olej z filtrem juz byly u mnie w bagazniku :mrgreen:
Bardzo dobre ceny i świetna obsługa. W związku z faktem iż to inny bank więc napewno kwota nie byla jeszcze zaksiegowana, transakcja zawarta przez gg a towar od razu wyslany!
Naprawdę polecam kolege Marcina ze Szczecina:
Pro Choice Marcin Kardaś
ul. ÂŻubrów 6
71-617 Szczecin
gg 347504
tel. 663 962 604
Kolega posiada w ofercie nie tylko oleje ale wszystkie czesci w dobrych cenach.
Napewno nieomieszkam jeszcze skorzystac z jego uslug.
Pozdrawiam
Maciek
Wczoraj złożyłem zamówienie i przelalem pieniadze a dzisiaj olej z filtrem juz byly u mnie w bagazniku :mrgreen:
Bardzo dobre ceny i świetna obsługa. W związku z faktem iż to inny bank więc napewno kwota nie byla jeszcze zaksiegowana, transakcja zawarta przez gg a towar od razu wyslany!
Naprawdę polecam kolege Marcina ze Szczecina:
Pro Choice Marcin Kardaś
ul. ÂŻubrów 6
71-617 Szczecin
gg 347504
tel. 663 962 604
Kolega posiada w ofercie nie tylko oleje ale wszystkie czesci w dobrych cenach.
Napewno nieomieszkam jeszcze skorzystac z jego uslug.
Pozdrawiam
Maciek
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9TDI AWX 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
również miałem przyjemność z w/w kolegą i jest tak samo zadowolony jak koledzy. Zamówienie złożone przez gg we wtorek wieczorem a w czwartek przed południem przesyłka była u mnie w domu. Zamawiałem, oprócz oleju, filtr i czujnik poziomu oleju. Wszystko w promocyjnych cenach.
Po przeczytaniu powyższych postów postanowiłem przekonać na własnej skórze czy to prawda :lol:
Po przeczytaniu powyższych postów postanowiłem przekonać na własnej skórze czy to prawda :lol:
- Askeladden
- Forum Audi A6 / A7
- Askeladden
- Forum Audi A6 / A7
- Askeladden
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Rocznik: 2010
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.6 ADP 101KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Jest to mój dobry kolega, którego już znam kilka lat. Jest ode mnie z Głogowa ale mieszka obecnie w Szczecinie bo tam studiował. Namowie go aby się tutaj zarejesrtował, bo jak pisałem z nim kilka tygodni temu to mowił mi o planie zakupu A6 C5. Może napisze cos więcej o swojej firmie i produktach. Nie sądziłem, że ktoś będzie go chwalić na naszym forum i że to będzie on.Marcin Kardaś to jest nasz klubowicz?
Dziku pozdrawiam Ciebie.
Jak przyjedziesz do rodziców to odezwij się do mnie. Numer mam niezmiennie ten sam.
-
- Forum Audi A6 / A7
holekpiotr pisze:Jest to mój dobry kolega, którego już znam kilka lat. Jest ode mnie z Głogowa ale mieszka obecnie w Szczecinie bo tam studiował. Namowie go aby się tutaj zarejesrtował, bo jak pisałem z nim kilka tygodni temu to mowił mi o planie zakupu A6 C5. Może napisze cos więcej o swojej firmie i produktach. Nie sądziłem, że ktoś będzie go chwalić na naszym forum i że to będzie on.Marcin Kardaś to jest nasz klubowicz?
Dziku pozdrawiam Ciebie.
Jak przyjedziesz do rodziców to odezwij się do mnie. Numer mam niezmiennie ten sam.
Dzięki Piotrze

mam nadzieję że rodzinka ma się wspaniale i może niebawem przy okazji uda się przynajmniej na moment spotkac. Dziękuję za miłe słowa.
W ofercie posiadamy praktycznie każdą częśc zamienną do samochodu(z wyłączeniem części blacharskich) w naprawdę świetnych cenach.
Jesteśmy baaardzo mocni w poniższych produktach:
ATE
Bosch
Jurid
INA
Gates
Dayco
SWAG
Motul
Liqui Moly
MANN
Knecht
Sachs
LUK
Lemforder
Kayaba
GKN Lobro
Valeo
NGK
ceny w.w produktów możecie z powodzeniem porównywac do najtańszych źródeł allegrowych
w ofercie posiadamy także każdą dostępną częśc oryginalną niedostępną poza serwisem.
Na każdą częśc udzielamy gwarancji.
Zapraszamy serdecznie
wysyłkę realizujemy przez kuriera lub pocztą polską jeśli częśc to drobiazg i taka wysyłka jest korzystniejsza dla klienta
Odbiór osobisty w sklepie w Szczecinie - Zapraszamy.
Marcin 663 962 604
Krzysztof 796 553 835
W przypadku gdy nie odbieramy, możemy byc za granicą, prosimy o pozostawienie wiadomości SMS. Oddzwonimy jak tylko będzie to możliwe.
USUNIęTO - złamanie punktu 29 Regulaminu!