Ramki pod tablice rej - temat rozeznanie
-
Forum Audi A6 .
Sorry, już precyzuje 
Chodzi mi o to czy będą robione ramki klubu A6 tak jak to proponował kolega na pierwszej stronie?
Bo było wielu chętnych itd. a później nagle temat się urwał.
tomkom1- widziałem to co robiłeś Ty, ale o ile dobrze zrozumiałem to były naklejki, a mi chodzi typowo o cała ramkę i się pytam czy coś się ruszy
Bo mam taką opcję że akurat mi tylna pękła i i tak muszę kupić ramki pod tablice, więc czemu nie klubowe..
Chodzi mi o to czy będą robione ramki klubu A6 tak jak to proponował kolega na pierwszej stronie?
Bo było wielu chętnych itd. a później nagle temat się urwał.
tomkom1- widziałem to co robiłeś Ty, ale o ile dobrze zrozumiałem to były naklejki, a mi chodzi typowo o cała ramkę i się pytam czy coś się ruszy
Bo mam taką opcję że akurat mi tylna pękła i i tak muszę kupić ramki pod tablice, więc czemu nie klubowe..
-
Forum Audi A6 .
Movi, z ramkami calymi jest o tyle klopot ze nie ma kto sie tym zajac.koszt moze byc srtosunkowo duzy,a jakosc dopiero wyjdzie w praniu..
nasza opcja jest o tyle lepsza ze po pierwsze jest twoj nick z klubu po drugie cena to 2zl za sztuke.wiec dokaldajac do tego nawet lepsza ramke to zmiescisz sie w 15 zl za sztuke spokojnie.co wiecej mozesz sobie zmienic naklejke czyli ten pasek wg upodoban.tzn np jak zrobil kolega zamowil naklejki z nickiem i bez z napisem warmia i mazury.i masz pole do popisu..mysle ze zrobienie calych ramek byloby drozsze i nie wiadomoc z tego wyjdzie...widzialem chyba a4 klub czy tez akp i powime ci ze byly poporstu malo czytelne
wybor nalezy do ciebie
nasza opcja jest o tyle lepsza ze po pierwsze jest twoj nick z klubu po drugie cena to 2zl za sztuke.wiec dokaldajac do tego nawet lepsza ramke to zmiescisz sie w 15 zl za sztuke spokojnie.co wiecej mozesz sobie zmienic naklejke czyli ten pasek wg upodoban.tzn np jak zrobil kolega zamowil naklejki z nickiem i bez z napisem warmia i mazury.i masz pole do popisu..mysle ze zrobienie calych ramek byloby drozsze i nie wiadomoc z tego wyjdzie...widzialem chyba a4 klub czy tez akp i powime ci ze byly poporstu malo czytelne
wybor nalezy do ciebie
-
gwizdek50
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.9TDI AVF 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Potwierdzam to co pisze tomkom- naklejki są łatwo wymienialne, do tego nie scierają się nawet pod karcherem
- warunek jest taki, ze trzeba znaleźć ramkę z dość szerokim paskiem u dołu, bo naklejki są szerokie a przez to bardzo czytelne i równo nakleić na czystym polu.
No i trzeba mieć więcej ramek jak chce się je wymieniać bez odklejania (co by było bezsensownym zniszczeniem naklejki), bo paski trzeba skądś brać :roll:
Nawiasem mówiąc - ja to ten "warmia i mazury" co pisze tomkom :lol:
No i trzeba mieć więcej ramek jak chce się je wymieniać bez odklejania (co by było bezsensownym zniszczeniem naklejki), bo paski trzeba skądś brać :roll:
Nawiasem mówiąc - ja to ten "warmia i mazury" co pisze tomkom :lol:
gwizdek
Re: Ramki pod tablice rej - temat rozeznanie
no no z nickiem byłoby super...jak bedzie ktos wiedział ile by trzeba było dać to prosze napiszcie....pozdrawiam:D
Witam i jak tam ramki czy już coś wiadomo <mikołaj>
usunieto pkt 29 regulaminu
Extreme Team
http://pl.youtube.com/watch?v=yxXu7JrUTbs
A6,C5 2.5TDI 180PS, A6 C6 Avant 3.0TDI 233PS Quattro - Wirus podany 270PS 570NM.
A6,C5 2.5TDI 180PS, A6 C6 Avant 3.0TDI 233PS Quattro - Wirus podany 270PS 570NM.