[A6 C5]Zmiana welurowej tapicerki na skorzana?
Linia drzwi tylnych różni się od poziomu szyby w górę ale dół wygląda chyba tak samo jak się przypatrzeć. Ale z tego co piszą ludzie sprzedający używane siedzenia tylna kanapa różni się między Avanten a sedanem.carlos pisze:to jest moja kwestia bo moj program ETKA naprawde zadnych roznic nie widzi.
Nie wiem czy był ktoś kto taki manewr robił, bo mi sie zawsze wydawalo ze linia tylnych drzwi Avanta jest inna niz Limousine, ale widać nie
Ostatnio zmieniony 15 mar 2010, 13:00 przez daroxxl, łącznie zmieniany 1 raz.
Audi, Audi Ăźber alles ...
- 23jordan23
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- 23jordan23
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Witam to ja dodam swoje pięć groszy, ja w swojej A6 mam założone skóry od wersji avant i fotele przednie i tylnia kanapa pasuje, boczki pasują jedyna różnica jest taka że po dwóch stronach tylniej kanapy są takie wąskie boczki i różnią się one tylko tym że są krótsze, ja ten problem rozwiązałem tak że zawiozłem oryginalne boczki od sedana do tapicera żeby mi obszył w kolorze skóry i jest super.
- ddf49
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 ALF 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Witam, jak w temacie tez mam zamiar wymienic fotele i kanape i pytanko czy przednie fotele z tzw. "funkcja masarzu" beda dzialac, teraz posiadam fotele z elektryka tylko gora-dol i nie wiem czy wiazki, kostka beda pasowac do nowych z tzw. "funkcja masazu", czy potrzebne jest jakies przerobienie kostki?
Potwierdzam w 100% bo też mam od kombiego skórę także jak jest okazja to kupować :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:TomeQ36 pisze:Witam to ja dodam swoje pięć groszy, ja w swojej A6 mam założone skóry od wersji avant i fotele przednie i tylnia kanapa pasuje, boczki pasują jedyna różnica jest taka że po dwóch stronach tylniej kanapy są takie wąskie boczki i różnią się one tylko tym że są krótsze, ja ten problem rozwiązałem tak że zawiozłem oryginalne boczki od sedana do tapicera żeby mi obszył w kolorze skóry i jest super
Witam Panowie a więc mam ten sam problem tylko rocznikowo wygląda to jeszcze inaczej...
Chce kupić taką tapicerkę :
Jest to A6 Avant rok 2001 a ja chce to włożyć do mojej a6 c5 1998 sedan
Pytanie czy to w ogóle m sens niestety w Audi nic nie powiedzieli mi na ten temat ... Jeśli był by ktoś tak miły i by doradził byłbym wdzięczny
pozdrawiam
Chce kupić taką tapicerkę :
Kod: Zaznacz cały
http://moto.allegro.pl/item1192651372_audi_a6_c4_c5_fotel_kanapa_boczek_jasna_skora.html
Jest to A6 Avant rok 2001 a ja chce to włożyć do mojej a6 c5 1998 sedan
Pytanie czy to w ogóle m sens niestety w Audi nic nie powiedzieli mi na ten temat ... Jeśli był by ktoś tak miły i by doradził byłbym wdzięczny
pozdrawiam
RIP : A6 C5 1998 2,4 B+G 165KM