To widzę, że posiadasz naprawdę porządne plany co do rozbudowy systemu CA

ja niestety nie mogę pozwolić sobie na takie przyjemności

rodzina i te sprawy są ważniejsze... ale trochę przeznaczę na sprzęcik bo lubię jak czysto gra muzyczka

pójdę za Twoją radą i zainwestuję w odseparowany zestaw głośników na przód... tylko jaki :?: doczytałem, że ludzie stawiają na dosyć sprawdzone głośniki HELIX, HERTZ a najlepiej POWERBASS w tym przedziale cenowym.
6x9" elipsy (jak nowe) posiadam ze starej audiczki i szkoda je odstawiać na półkę a na suba nie mogę sobie pozwolić ponieważ często mam w bagażniku aż po dach gratów
Temat radia jest naprawdę szeroki i wybór nie jest prosty

co do CDA 9812 to widziałem wyłącznie pozytywne komentarze. Myślałem o jakiejś Alpine nowej ale w przedziale cenowej max. do 600zł. Wiele to nie jest ale mamy tzw. kryzys
[ Dodano: 2010-03-18, 08:42 ]
Tak jak napisałem ...tak zrobiłem :mrgreen: zakupiłem używany ale jak nowy wzmacniacz BLAUPUNKT EMA 460:
4-KANAÂŁOWY WZMACNIACZ
O MOCY 700W
DANE TECHNICZNE:
*Liczba kanałów: 4/3/2 , klasa A/B
*Moc maksymalna 4x110 / 2x350 W / 4 Ohm
*Moc maksymalna 4x160 / 2 Ohm
*Moc sinusoidalna 4x55 / 2x160 W /4 Ohm
*Moc sinusoidalna 4x80 W / 2 Ohm
Mam nadzieję, że do napędzania głośników przód i tył wystarczy :?: :?: Ktoś słyszał o tym wzmacniaczu jakieś komentarze bo w necie nie widzę :?:
[ Dodano: 2010-03-22, 22:15 ]
Dziś dotarł do mnie wzmacniacz Blaupunkt EMA 460 i trochę zdziwiłem się :-? jak podłączyć do niego przewód RCA +RMA z radia :?: W wzmacniaczu są cztery wejścia Cincz LINE IN ale wszystkie w kolorze jednakowym tj. czarnym Czyżbym miał strzelać i podłączyć do dwóch pierwszych ...metodą prób i błędów :?: ... czy należy to jakoś inaczej wykonać :?: :?: