[a6c5] tylne lampy led,co sądzicie?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Santos
- Rocznik: 2000
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
tommy, te lampki co zamieściłeś na tej fotce to twojej fury?
Jak tak to powiedz jak to świeci tzn stop bo nie moge nigdzie tego znaleźć a podobają mi się one.
[ Dodano: 2010-03-16, 00:07 ]
yogibear1, dla mnie bomba bo te seryjne lampy to masakra a diody to przynajmniej widać oby tak dalej
Jak tak to powiedz jak to świeci tzn stop bo nie moge nigdzie tego znaleźć a podobają mi się one.
[ Dodano: 2010-03-16, 00:07 ]
yogibear1, dla mnie bomba bo te seryjne lampy to masakra a diody to przynajmniej widać oby tak dalej

Nigdy nie jeżdze szybciej niż widzę...
SANT0, tak to są lampy w mojej furce. ÂŚwiecą ładnie nawet bardzo ładnie ale szczerze mówiąc żałuję że kupiłem do czarnej fury czarne lampy. Nie wygląda to zbyt ciekawie bo całość się zlewa i tył sprawia wrażenie wielkiej czarnej kuli - ale o gustach się nie dyskutuje. Miałem trochę z nimi przejść jak chcesz wiedzieć jakich przeczytaj ten temat
a6-c5-problem-z-ledami-tyl-avant-vt17432.htm#186956
ogólnie lampy dobrze wykonane, z homologacją, świetnie świecące ...
być może tylko mój model auta miał takie problemy z nimi
a6-c5-problem-z-ledami-tyl-avant-vt17432.htm#186956
ogólnie lampy dobrze wykonane, z homologacją, świetnie świecące ...
być może tylko mój model auta miał takie problemy z nimi

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0T CREH 340KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
panowie załozyłem lekko dymione kierunki z boku
i jak swieci zaroweczka to bajka,teraz wszystko współgra lepiej.
,santo szkoda ze sie nie spiknelismy,to bys na zywo obcykał te lampy.czarne, czerowne ,masz teraz porownanie tylko decyzja teraz.nie spiesz sie,mozna by sie kiedy spiknac i sobie poprostu załozysz jedna i zobaczysz jak na twoim swieci.heheheeh.i wtedy kupic nie kupic hehehe.pozdrawiam
[ Dodano: 2010-03-16, 20:27 ]
pawełku 1,to co ci sie widzi załoz,a jak chcesz to pusc tu pare fotek,obejrzymy pogadamy,walniemy piwo ,napewno sie cos dobierze.wybor jest.
i jak swieci zaroweczka to bajka,teraz wszystko współgra lepiej.
,santo szkoda ze sie nie spiknelismy,to bys na zywo obcykał te lampy.czarne, czerowne ,masz teraz porownanie tylko decyzja teraz.nie spiesz sie,mozna by sie kiedy spiknac i sobie poprostu załozysz jedna i zobaczysz jak na twoim swieci.heheheeh.i wtedy kupic nie kupic hehehe.pozdrawiam

[ Dodano: 2010-03-16, 20:27 ]
pawełku 1,to co ci sie widzi załoz,a jak chcesz to pusc tu pare fotek,obejrzymy pogadamy,walniemy piwo ,napewno sie cos dobierze.wybor jest.

"Jestem nieuczciwy i możesz uczciwie liczyć na moją nieuczciwość. To uczciwi są nieprzewidywalni, zawsze mogą zrobić coś niewiarygodnie... głupiego..."
Cpt. Jack Sparrow
Cpt. Jack Sparrow
-
- Forum Audi A6 / A7
Tommy, jak w tych lampach świeci "STOP"tommy pisze:wykonanie extra. nic nie odstaje, materiały ok, diody jasno świecące - do samych światełek nie można mieć zarzutówszymon100s pisze:tommy, jak oceniasz wykonanie tych lamp bo tez sie zastanawiam nad nimi

W którym miejscu jest na lampie?
- PrZeMo_A6
- Forum Audi A6 / A7
Przeglądając allegro natrafiłem na coś takiego:
http://www.allegro.pl/item1051388916_la ... _cena.html
Co o nich sądzicie, widział ktoś już/słyszał?
Pozdrawiam! 8-)
http://www.allegro.pl/item1051388916_la ... _cena.html
Co o nich sądzicie, widział ktoś już/słyszał?

Pozdrawiam! 8-)
CCCO - przewaga dzięki technice 

- PrZeMo_A6
- Forum Audi A6 / A7
To nie jest stop - tylko postojówki, drogowe itd - miałem tak w A4 B5 Sedan
A ze zdjęć które udało mi się jeszcze znaleźć:
[ Dodano: 2010-05-26, 23:20 ]
Ps. Te są trochę inne, ale moim zdaniem ładniejsze - z boku lampy nie jest takie czerwone clear jak miałem w A4 B5 tylko takie chropowate lepiej to wygląda patrząc z boku pojazdu - bardziej jak oryginał a nie z innej bajki

A ze zdjęć które udało mi się jeszcze znaleźć:
[ Dodano: 2010-05-26, 23:20 ]
Ps. Te są trochę inne, ale moim zdaniem ładniejsze - z boku lampy nie jest takie czerwone clear jak miałem w A4 B5 tylko takie chropowate lepiej to wygląda patrząc z boku pojazdu - bardziej jak oryginał a nie z innej bajki

CCCO - przewaga dzięki technice