[KRAKOW]C.H. KROKUS -- PONIEDZIALEK -- godz. 20 --- 1 post.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1996
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
tak bedziemy tylko maxa niebedzie bo chory jeszcze greg bedzie i inni ziomale pedro ma wpasc powinno byc symatycznie zawsze jest super :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:brovvvar pisze:hehe ja tez dalsim1, zapilem grubo ale pozytyw:) w pon zamierzamy sie z S6+ pojawic takze ok mam nadzieje tylko ze Max ,Rock, Rubio, Ambiwalentny i inni nie dadza ciala jak w tamtym tygodniu
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jarek
- Rocznik: 1999
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
Jakby to powiedzieć pochodzę z okolic :mrgreen: lalka ta twoja audica, świeci się jak psu na wiosne i widać ze zadbana<ok>madmajster pisze:ja ja :-D a ty szalejesz tą swoją diablicą hehe a coś ty w Słomnikach robił?xDDJabeł pisze:madmajster, Czy to nie Ty sie dziś woziłeś po rynku w Słomnikach? Czerwona A6 na led'ach z tyłu i czarne kołpaki..
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
Nom ja tez byłem i było bardzo fajnie bartek i kolega bardzo milo było poznać musicie przyjedzać częściej oczywiście nie obyło sie w drodze powrotnej bez wyścigów i skończyło sie interwencja policji heheehheehhe na 70 y yy chyba 140 było ale na lajcie dmuchanko i proszę jechać dalej a i jeszcze pytanie która lepsza ahahhahahahhahahah bartek fajnie ci chodzi audiczka praktycznie razem szliśmy powiem wam sa porządni policjanci na tym świecie
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bo inaczej było by 500
[ Dodano: 2010-03-08, 22:23 ]
dalsim1 dzienkowac za płytke bardzo fajna coś zklece jutro z tego i wrzucę na you tube

[ Dodano: 2010-03-08, 22:23 ]
dalsim1 dzienkowac za płytke bardzo fajna coś zklece jutro z tego i wrzucę na you tube