(3city)moze spotkanko co wy na to
- ma_pok
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marek
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI BDH 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
ja bede w sobote
osoby zainteresowane wyjazdem prosze przeczytac temat:
w-drodze-na-ii-urodziny-a6-klubu-konwj- ... htm#204493

osoby zainteresowane wyjazdem prosze przeczytac temat:
w-drodze-na-ii-urodziny-a6-klubu-konwj- ... htm#204493
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcel
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.8 FSI 210KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Dokładnie. Im więcej osób będzie tym lepiejcorel pisze:Panowie zapisy do 5 marca na II urodzinki naszego zacnego klubuzdzwaniac sie i ruszac na spota obowiazkowo musimy ustalic wszystko
Fiat 126 BIS, Fiat 125, Opel Omega 2.0
Opel Calibra 2.0
Audi C4 93r 2.6 ABC, Audi A6 99r 2.4 ARJ
Audi A6 Avant 03r 3.0 ASN
Opel Calibra 2.0
Audi C4 93r 2.6 ABC, Audi A6 99r 2.4 ARJ
Audi A6 Avant 03r 3.0 ASN
Witam wszystkich
Jestem nowym klubowiczem i chętnie wpadnę w sobotę zapoznać się z wami. Jeśli dobrze doczytałem to spocik jest 27.02 o 17:00 na skwerku tak? Mi tak pasuje, bo wychodzę z uczelni o 16:45 i mam rzut beretem na skwerek :mrgreen:
Wydaje mi się, że widywałem was tam kilka razy, bo często po uczelni bujałem na skwerek :mrgreen:
Pozdrowionka

Wydaje mi się, że widywałem was tam kilka razy, bo często po uczelni bujałem na skwerek :mrgreen:
Pozdrowionka
Vorsprung Durch Technik
ma_pok, Pomorska Wyższa Szkoła Humanistyczna w Gdyni na Opata Hackiego, vis a vis straży miejskiej lub niedaleko wojewódzkiego ośrodka ruchu drogowego, jak kto woli :mrgreen:
Może znajdzie się na spocie ktoś z 2,4 AGA lub 2,8 i pozwoli mi na szybciocha przerzucić cewkę zapłonową do mojego, żeby sprawdzić czy moja jest sprawna :?: :mrgreen: Od tygodnia mam problem i nie mogę dojść do tego co jest grane, a już trochę kasy poszło na świece, przewody, filtr paliwa i przewody podciśnieniowe. Wolę sprawdzić zanim kupię następną część. Jeśli ktoś by mi pomógł byłbym bardzo wdzięczny
Jeśli ktoś ma ochotę może zapoznać się z tematem
a-6-c5-24-szarpie-jak-by-nie-pracowal-n ... 919,15.htm
Może znajdzie się na spocie ktoś z 2,4 AGA lub 2,8 i pozwoli mi na szybciocha przerzucić cewkę zapłonową do mojego, żeby sprawdzić czy moja jest sprawna :?: :mrgreen: Od tygodnia mam problem i nie mogę dojść do tego co jest grane, a już trochę kasy poszło na świece, przewody, filtr paliwa i przewody podciśnieniowe. Wolę sprawdzić zanim kupię następną część. Jeśli ktoś by mi pomógł byłbym bardzo wdzięczny

Jeśli ktoś ma ochotę może zapoznać się z tematem
a-6-c5-24-szarpie-jak-by-nie-pracowal-n ... 919,15.htm
Vorsprung Durch Technik