Skoro ładunek pirotechniczny potrafi rozerwać kierownicę czy deskę rozdzielczą to i poradzi sobie z nowymi szwami .Przecież nie zrobił tego drutem :lol:jeki87 pisze:moze i zszyl idealnie ale w razie wypadku niebedziesz mial nigdy pewnosci ze ci te szwy puszcza i poduszka wybije tak jak powinna zamiast cie uratowac moze cie jeszcze dobic.
[A6 C5]Poduszki AIRBAG
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Z resztą to można podkleić... Jest takie cuś, od spodu jak by taśma potem gorąca para i już. Czy połowa ma takie resystory hmmm... wiesz 1 to widać 2 można wyczuć poduchę. Nie wiem czy rozkładałeś fotel ale powiem że bez uszkodzenia szwów góry nie usuniesz bo są podzywane od dołu. Druga sprawa kto by wymieniał sama tapicere? Skoro cały komplet standardowych foteli za 300zł-450zł.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Szew w fotelu jest widoczny i takie podklejanie kiepsko by wyglądało .demontowałem nie jeden już fotel aby zamontować poduchę i oddać do zszycia tapicerowi.W mojej branży to nic nowego.Qris pisze:Z resztą to można podkleić... Jest takie cuś, od spodu jak by taśma potem gorąca para i już.
Poducha fotela 40 zł
szycie 10 zł