Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C5]Poduszki AIRBAG

Elektryka
Depo
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Robert
Rocznik: 2005
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.6 ABC 150KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Post autor: Depo » 21 lut 2010, 14:18

jeki87 pisze:moze i zszyl idealnie ale w razie wypadku niebedziesz mial nigdy pewnosci ze ci te szwy puszcza i poduszka wybije tak jak powinna zamiast cie uratowac moze cie jeszcze dobic.
Skoro ładunek pirotechniczny potrafi rozerwać kierownicę czy deskę rozdzielczą to i poradzi sobie z nowymi szwami .Przecież nie zrobił tego drutem :lol:

Qris

Post autor: Qris » 21 lut 2010, 16:59

Z resztą to można podkleić... Jest takie cuś, od spodu jak by taśma potem gorąca para i już. Czy połowa ma takie resystory hmmm... wiesz 1 to widać 2 można wyczuć poduchę. Nie wiem czy rozkładałeś fotel ale powiem że bez uszkodzenia szwów góry nie usuniesz bo są podzywane od dołu. Druga sprawa kto by wymieniał sama tapicere? Skoro cały komplet standardowych foteli za 300zł-450zł.

Depo
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Robert
Rocznik: 2005
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.6 ABC 150KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Post autor: Depo » 21 lut 2010, 17:24

Qris pisze:Z resztą to można podkleić... Jest takie cuś, od spodu jak by taśma potem gorąca para i już.
Szew w fotelu jest widoczny i takie podklejanie kiepsko by wyglądało .demontowałem nie jeden już fotel aby zamontować poduchę i oddać do zszycia tapicerowi.W mojej branży to nic nowego.
Poducha fotela 40 zł
szycie 10 zł

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja