Mam pytanie do osob orietujacych sie w tematach zwiazanych z układami wydechowymi
 nie jestem zadowolony z mojego sportowego wydechu jaki aktualnie mam w S6 i chcialbym go zmienic (rowniez z racji ze zmienilem zderzak na rs6 i koncowki musze od rs6 dorwac) to tez zastanawiam sie nad faktem czy ma sens wymiana mojego ukladu wydechowego s6 na uklad z rs6 C5 kpl.tzn za koletorami czy zmiana ta zmieni charakterystyke pracy wolnossacej V8 na ciekawsza doda pare KM czy odejmie
 nie jestem zadowolony z mojego sportowego wydechu jaki aktualnie mam w S6 i chcialbym go zmienic (rowniez z racji ze zmienilem zderzak na rs6 i koncowki musze od rs6 dorwac) to tez zastanawiam sie nad faktem czy ma sens wymiana mojego ukladu wydechowego s6 na uklad z rs6 C5 kpl.tzn za koletorami czy zmiana ta zmieni charakterystyke pracy wolnossacej V8 na ciekawsza doda pare KM czy odejmie  Z tego co czytalem uklad z rs6 ma ciut wieksza srednice ze wzg. na TURBA czyli lepszy przeplyw spalin tylko czy to bedzie dobrym rozwiazaniem u mnie
 Z tego co czytalem uklad z rs6 ma ciut wieksza srednice ze wzg. na TURBA czyli lepszy przeplyw spalin tylko czy to bedzie dobrym rozwiazaniem u mnie  Zastanawia mnie jeszcze kpl.uklad z kwasowki ale wolabym ten z RS6 bo to ori i sliczne koncowki
 Zastanawia mnie jeszcze kpl.uklad z kwasowki ale wolabym ten z RS6 bo to ori i sliczne koncowki  
  tylko nie wiem czy po jego zamontowaniu zamiast polepszyc osiagi ich nie pogorsze
 tylko nie wiem czy po jego zamontowaniu zamiast polepszyc osiagi ich nie pogorsze  kwasowka tez polegalaby na szerszych rurach i lepszym odprowadzeniu spalin chyba wydech z RS6 dzialaby na tej samej zasadzie
 kwasowka tez polegalaby na szerszych rurach i lepszym odprowadzeniu spalin chyba wydech z RS6 dzialaby na tej samej zasadzie 
Bardzo prosze fachowcow o dobra solidna RADE
 :lol:
  :lol: 

w teori ciekawe jak bedzie w praktyce
 w teori ciekawe jak bedzie w praktyce 
 madry wymysł audi ... który mnie bardzo zaskoczył ... jak mi wyskoczyly te kontrolki pojechałem do znajomego na diagnoze pewien ze to pewnie jakis czujnik ABS sie sypnal a on mi mowi ze przeplywke mam do wymiany to zamówilem nowa regenerowna  z serwisu 670zł a za nowa nowa chcieli 1200 :evil: złodzieje.
 madry wymysł audi ... który mnie bardzo zaskoczył ... jak mi wyskoczyly te kontrolki pojechałem do znajomego na diagnoze pewien ze to pewnie jakis czujnik ABS sie sypnal a on mi mowi ze przeplywke mam do wymiany to zamówilem nowa regenerowna  z serwisu 670zł a za nowa nowa chcieli 1200 :evil: złodzieje.