C4 limo :)
-
- Forum Audi A6 / A7
yyyyyyyyyyy nie, nie chcę. Jedynie jak by mi ktoś podstawił lalkę S6 pod nos to może bym się złamał, ale z naciskiem na może :mrgreen: Lubię to auto.
Przy okazji trochę uaktualnię wiadomości. Od czasu zakupu minęło ponad 10.000 km. Zmieniło się niewiele, ale jednak. Jak kupowałem auto miało otarty narożnik zderzaka:
![Obrazek]()
i poodbijany lakier na masce (od kamieni), oraz tych listewkach pod światłami
![Obrazek]()
Reszta wyglądała ładnie i można było się zająć kosmetyką (z wyłączeniem tych dwóch elementów)
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Po lakierowaniu nie zrobiłem zdjęć maski, ale zderzaczek mam
:
![Obrazek]()
Jako, że mamy zimę i Audi stoi na "pięknych" stalowych 15" moje Avusy mogłem troszkę odświeżyć ponieważ były już zaczątki korozji, czarne pypcie wgryzły się w lakier, no i wewnętrzna strona była nie do odratowania (bród się zmył, ale nie wyglądało to za dobrze).
przed:
![Obrazek]()
Felgi zostały wypiaskowane oraz pomalowane:
![Obrazek]()
Teraz niestety przez pogodę auto wygląda tak
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Przy okazji trochę uaktualnię wiadomości. Od czasu zakupu minęło ponad 10.000 km. Zmieniło się niewiele, ale jednak. Jak kupowałem auto miało otarty narożnik zderzaka:
i poodbijany lakier na masce (od kamieni), oraz tych listewkach pod światłami
Reszta wyglądała ładnie i można było się zająć kosmetyką (z wyłączeniem tych dwóch elementów)
Po lakierowaniu nie zrobiłem zdjęć maski, ale zderzaczek mam

Jako, że mamy zimę i Audi stoi na "pięknych" stalowych 15" moje Avusy mogłem troszkę odświeżyć ponieważ były już zaczątki korozji, czarne pypcie wgryzły się w lakier, no i wewnętrzna strona była nie do odratowania (bród się zmył, ale nie wyglądało to za dobrze).
przed:
Felgi zostały wypiaskowane oraz pomalowane:
Teraz niestety przez pogodę auto wygląda tak
-
- Forum Audi A6 / A7
No tak, trudno by było go nie lubić, pomimo tego że jest Twoje też go lubię:Pemge pisze:yyyyyyyyyyy nie, nie chcę. Jedynie jak by mi ktoś podstawił lalkę S6 pod nos to może bym się złamał, ale z naciskiem na może :mrgreen: Lubię to auto.
Musiałeś mieć dużego farta żeby trafić na taką konfigurację i jeszcze w takim stanie, ja od jakiegoś czasu szukam czegoś podobnego i w polsce jeszcze ani jednego nie widziałem, a gdzie jeszcze żeby stan był zadowalający:(
- robak26
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 1995
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.2 230KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Z innej beczki.
emge, widzę emblemat A6.
Reszta też będzie, bo tak nie symetrycznie?
emge, widzę emblemat A6.
Reszta też będzie, bo tak nie symetrycznie?
Ostatnio zmieniony 09 lut 2010, 21:09 przez robak26, łącznie zmieniany 1 raz.