C4 limo :)
-
- Forum Audi A6 / A7
yyyyyyyyyyy nie, nie chcę. Jedynie jak by mi ktoś podstawił lalkę S6 pod nos to może bym się złamał, ale z naciskiem na może :mrgreen: Lubię to auto.
Przy okazji trochę uaktualnię wiadomości. Od czasu zakupu minęło ponad 10.000 km. Zmieniło się niewiele, ale jednak. Jak kupowałem auto miało otarty narożnik zderzaka:
i poodbijany lakier na masce (od kamieni), oraz tych listewkach pod światłami
Reszta wyglądała ładnie i można było się zająć kosmetyką (z wyłączeniem tych dwóch elementów)
Po lakierowaniu nie zrobiłem zdjęć maski, ale zderzaczek mam :
Jako, że mamy zimę i Audi stoi na "pięknych" stalowych 15" moje Avusy mogłem troszkę odświeżyć ponieważ były już zaczątki korozji, czarne pypcie wgryzły się w lakier, no i wewnętrzna strona była nie do odratowania (bród się zmył, ale nie wyglądało to za dobrze).
przed:
Felgi zostały wypiaskowane oraz pomalowane:
Teraz niestety przez pogodę auto wygląda tak
Przy okazji trochę uaktualnię wiadomości. Od czasu zakupu minęło ponad 10.000 km. Zmieniło się niewiele, ale jednak. Jak kupowałem auto miało otarty narożnik zderzaka:
i poodbijany lakier na masce (od kamieni), oraz tych listewkach pod światłami
Reszta wyglądała ładnie i można było się zająć kosmetyką (z wyłączeniem tych dwóch elementów)
Po lakierowaniu nie zrobiłem zdjęć maski, ale zderzaczek mam :
Jako, że mamy zimę i Audi stoi na "pięknych" stalowych 15" moje Avusy mogłem troszkę odświeżyć ponieważ były już zaczątki korozji, czarne pypcie wgryzły się w lakier, no i wewnętrzna strona była nie do odratowania (bród się zmył, ale nie wyglądało to za dobrze).
przed:
Felgi zostały wypiaskowane oraz pomalowane:
Teraz niestety przez pogodę auto wygląda tak
-
- Forum Audi A6 / A7
No tak, trudno by było go nie lubić, pomimo tego że jest Twoje też go lubię:Pemge pisze:yyyyyyyyyyy nie, nie chcę. Jedynie jak by mi ktoś podstawił lalkę S6 pod nos to może bym się złamał, ale z naciskiem na może :mrgreen: Lubię to auto.
Musiałeś mieć dużego farta żeby trafić na taką konfigurację i jeszcze w takim stanie, ja od jakiegoś czasu szukam czegoś podobnego i w polsce jeszcze ani jednego nie widziałem, a gdzie jeszcze żeby stan był zadowalający:(
- robak26
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Moje auto: A6 C4
- Rocznik: 1996
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.2 230KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Z innej beczki.
emge, widzę emblemat A6.
Reszta też będzie, bo tak nie symetrycznie?
emge, widzę emblemat A6.
Reszta też będzie, bo tak nie symetrycznie?
Ostatnio zmieniony 09 lut 2010, 21:09 przez robak26, łącznie zmieniany 1 raz.