[A6 C6] 3.0tdi quattro ,moja szara myszka;)
- siemasz007
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- krzysiek-54
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 4.2 299KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Nic dodać nic ująć!!! 

Masz problemy z nawigacją Audi A6? Kliknij: Brak karty sd do nawigacji Audi A6 C7
sciema_hs pisze:wiec nie dawaj dlubac w Polsce przy Twojej maszynie az skonczy sie gwarancja;
jesli moge cos powiedziec to nie zakladaj tych zimowek (205) gdyz te opony nie ida do takiej duzej maszyny( juz wyjasniam dlaczego); jestem posiadaczem podobnego autka lecz z mniejszym silnikiem w Niemczech a wiesz ze w kraju za Odra wszystko ma normy i do takich maszyn jak moja i Twoja oponki zaczynyja sie od 225, mialem tez 205 nowki zimowki i chcialem tez je zalozyc ale w dowodzie stoi od 225,pojechalem do sklepu by sprawdzili czy moge zalozyc te 205 i okazalo sie ze nie ,no to pojechalem do TĂV i tam juz mnie w zupelnosci uswiadomili; moglem je zalozyc na wlasna odpowiedzialnosc ale przy malej stluczce ubezpieczenie by sie na mnie w.....lo i jeszcze mandat by byl od policji za nie prawidlowe ogumienie ; podejrzewam ze w salonie dali Ci gumy na odczepnego bo salonie dobrze wiedza ze takie gumy nie ida do takiego auta;
wiem ze w Polsce nie przyklada sie takiej uwagi do rozmiaru ogumienia , najwazniejsze by byla zimowka i nie zjechana ;
sorrki ze Ci to napisalem i zakrecilem ale masz naprawde ladne auto i szkoda by bylo jakby cos ....
pozdrowionka
PS. jakby mozna wiedziec ile dales za nia bo tu to co region to inne cenny, jak bede lepsze to nastepnym razem tez puszcze sie na Niedersachsen
ale dupisz fleki pseudo niemcu...

SPAM...drugs...rock'n roll;p
- maniek1981
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jan
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel