A może tak kalendarz???
- Forum A6 C4
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: A6 C4 Forum
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 170KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
-
gwizdek50
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 1.9TDI AVF 131KM
to powoli...
... mozna już zaczynać kolekcjonować zdjęcia 
Jeżeli jest już ktoś chętny to zajęcia się tematem, to możemy mu powoli podrzucać fotki np. wg podziału na dany miesiąc.
Albo może by tak ktoś z adminów założył taki temat, gdzie byśmy wrzucali fotki na dany miesiąc i tak z kolejnych miesięcy WSZYSCY ZAINTERESOWANI KALENDARZEM głosowali by na, powiedzmy jedno auto dużego rozmiaru i dwa mniejsze w tle (lub powyżej) - wtedy więcej pojazdów by się zmieściło
Dobry grafik by to ładnie ułożył :-P
Jeżeli jest już ktoś chętny to zajęcia się tematem, to możemy mu powoli podrzucać fotki np. wg podziału na dany miesiąc.
Albo może by tak ktoś z adminów założył taki temat, gdzie byśmy wrzucali fotki na dany miesiąc i tak z kolejnych miesięcy WSZYSCY ZAINTERESOWANI KALENDARZEM głosowali by na, powiedzmy jedno auto dużego rozmiaru i dwa mniejsze w tle (lub powyżej) - wtedy więcej pojazdów by się zmieściło
gwizdek
-
lesiu117
- Forum Audi A6 / A7

Do wybierania zeby bylo sprawiedliwie powinny byc jakies ankiety czy cos, zeby nie bylo ze 1 osoba ma wplyw co bedzie w kalendarzu... Osobisice uwazam ze wersja z miesiacami bedzie bardziej odpowiednia z racji przydzialu latwiejszego ktore auto na ktory miesiac 
Dzis juz troche pozno, ale jutro zrobie kilka zdjec pogladowych kalendarza o ktorym wspomnialem
Dzis juz troche pozno, ale jutro zrobie kilka zdjec pogladowych kalendarza o ktorym wspomnialem
-
Voytec
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Wojtek
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Zatem moja prpozycja wyglada tak:
1.Administracja daje na ogolnym ogloszenie (w miejsce konkurs klubowy rozstrzygniety :mrgreen: ) o wyborach auta miesiaca ,nagroda bedzie zamieszczenie fotki w przyszlorocznym kalendarzu
Oczywiscie bedzie trzeba zapowiedziec pare kryteriow i ustawic maly regulamin co do nadsylanych zdjec.
2.Wybory beda poprzez wystawienie do ogolnego wgladu kilku fotek (w zaleznosci ile naplynie z danego miesiaca ale nie wiecej niz np 7-10 i zrobieniu ankiety)
Zwyciezca bedzie wisial dodatkowo w jakims miejscu jako Auto Miesiaca do wyboru nastepnego.
3. Wybierac bedziemy co miesiac w kolejnosci w lutym auto stycznia i tak dalej poleci
To moja propozycja dopowiedzcie cos jak wam przychodzi do glowy
1.Administracja daje na ogolnym ogloszenie (w miejsce konkurs klubowy rozstrzygniety :mrgreen: ) o wyborach auta miesiaca ,nagroda bedzie zamieszczenie fotki w przyszlorocznym kalendarzu
Oczywiscie bedzie trzeba zapowiedziec pare kryteriow i ustawic maly regulamin co do nadsylanych zdjec.
2.Wybory beda poprzez wystawienie do ogolnego wgladu kilku fotek (w zaleznosci ile naplynie z danego miesiaca ale nie wiecej niz np 7-10 i zrobieniu ankiety)
Zwyciezca bedzie wisial dodatkowo w jakims miejscu jako Auto Miesiaca do wyboru nastepnego.
3. Wybierac bedziemy co miesiac w kolejnosci w lutym auto stycznia i tak dalej poleci
To moja propozycja dopowiedzcie cos jak wam przychodzi do glowy
- Forum A6 C4
- Forum Audi A6 / A7

- Forum A6 C4
- Forum Audi A6 / A7

-
lesiu117
- Forum Audi A6 / A7

miały byc fotki no to sa
(mam nadzieje ze glowi mi nie urwa :P)
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
sorry za jakos fotek ale sa na szybkiego komorka... :P
ceny mysle ze nie byly wysokie, za ten projekt (kalendarz ma ok 30x40 cm) + opracowanie + wydruk wyszlo nas 36zl za sztuke przy zamowieniu min 30 szt.
byla mozliwosc zrobienia kalendarza w wiekszym formacie (50x70 cm) w cenie 21zl/szt. ale minimalne zamowienie wynosilo 100 szt. (nam sie nie udalo zebrac tylu chetnych wiec byl mniejszy)
Tak to wygladalo jak robilismy. Jak ktos moze robic gdzies taniej to super. Ja tylko przedstawiam co my zrobilismy niedawno

sorry za jakos fotek ale sa na szybkiego komorka... :P
ceny mysle ze nie byly wysokie, za ten projekt (kalendarz ma ok 30x40 cm) + opracowanie + wydruk wyszlo nas 36zl za sztuke przy zamowieniu min 30 szt.
byla mozliwosc zrobienia kalendarza w wiekszym formacie (50x70 cm) w cenie 21zl/szt. ale minimalne zamowienie wynosilo 100 szt. (nam sie nie udalo zebrac tylu chetnych wiec byl mniejszy)
Tak to wygladalo jak robilismy. Jak ktos moze robic gdzies taniej to super. Ja tylko przedstawiam co my zrobilismy niedawno
-
Voytec
- Forum Audi A6 / A7

- Kontakt:
chyba nie przeczytales kolego calego tematu :roll: :mrgreen: :mrgreen:jakos78 pisze:Chłopaki to już połowa stycznia - w drukarniach już drukują kalendarze na 2011 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
sprawa dotyczy 2011 :mrgreen: :mrgreen:
[ Dodano: 2010-01-10, 20:52 ]
pawel1, mysle ze bedzie wiecej chetnych bo jak nie to nie warto zawracac sobie d..
No nie zgodze sie z tym do konca.Mysle,ze mimo wszystko bedzie wiecej chetnych jak tylko ci co z fotkami sie zalapali.W koncu to forumowy kaledarz bedzie.Sa osoby co kupuja z roznymi autami,zwierzetami itp.A i tak co roku sie kupuje kaledarz to czemu by nie z autami z forum przynajmniej masz okazje poznac tu wlasciciela auta i w sumie to taki "swojski" bedzie.pawel1 pisze:Ekstra bardzo mi sie podoba myślę tylko że ci kupią co ich auta sie pokażą w kalendarzu
-
Voytec
- Forum Audi A6 / A7

- Kontakt:
Z tym to sie zgadzam akurat tezjakos78 pisze:A ja dożyje do 2011 :mrgreen: :?:Voytec pisze:sprawa dotyczy 2011 :mrgreen: :mrgreen:
Napiszę szczerze co myślę - ludzie na nasze forum zaglądają tylko w razie jakiś problemów, a nie szukają gadżetów ( co innego jakby były za darmo :mrgreen: )- u nas jest wyjątkowa kopalnia wiedzy, ale forumowicze nie potrafią się zorganizować- tak ja to widzę
-
gwizdek50
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 1.9TDI AVF 131KM
Może jak będzie nie 12 aut tylko 36 - bo nagrodzone będą też miejsca 2 i 3, to... będzie conajmniej 36-ciu chętnych
Poza tym można jakoś urozmaicić graficznie każdą stronę, np. logo klubu w różnych odsłonach roku - to już robota dla fotografa lub informatyka z wyobraźnią foto (obróbka w photoshop itp)
Mamy jakieś... pół roku na zastanawianie się - tylko że zwycięskie auta z... conajmniej ostatniego kwartału muszą "wygrać" wcześniej, żeby zdążyć je wkomponowac w całość kalendarza :-P
Poza tym można jakoś urozmaicić graficznie każdą stronę, np. logo klubu w różnych odsłonach roku - to już robota dla fotografa lub informatyka z wyobraźnią foto (obróbka w photoshop itp)
Mamy jakieś... pół roku na zastanawianie się - tylko że zwycięskie auta z... conajmniej ostatniego kwartału muszą "wygrać" wcześniej, żeby zdążyć je wkomponowac w całość kalendarza :-P
gwizdek