[ Dodano: 2010-01-07, 23:28 ] luki89, ogladalem ostatnio ogłoszenia i znalazłem audi z takimi szybami jak ty one są poto klejone dwie żeby tłumić hałas pozdro
luki89 pisze:o widzisz dzęiki za info :D a gdzie o tym wyczytałeś ?
jak sie nie mylę to w otomoto bo ja dużo ogladam ogłoszeń też z innych krajów trochę to dziwne chociaż nie jestem na kupnie auta ale to lubię pozdro zobaczymy jak wyjdzie z jutrem
A ja znowu wyczytałem ze to faktycznie jest fotochrom i ta warstwa fotochromu jest pomiędzy szybami :D ale trochę szkoda mi odklejać folie żeby to sprawdzić :D może jak policja się doczepi i będę musiał heh
bo wiecie... kolega z A3 (zapomnialem ksywki :P ) mowil, ze za dwa tygodnie ma zmiane... czyli za tydzien w niedziele i miejscówke by nam zajal :D takze myslcie jak cos bo moze lepiej za tydzien co wy na to?
To tylko od was zależy ja jak dam rade to jutro lub za tydzień luki89, zostaw szyby w spokoju bo są git ja też mam zamiar przyciemnić szyby z przodu a gliny myślę że nie będą czepiać bo to przecież nie maluch :mrgreen:
Jest tak, każda niedziela godz. 17 kto da rade ok kto nie to nie, xman, ten typ z a3 pewnie jutro wpadnie bo z nim gadałem a co do reszty to się zobaczy ..