Witam Was!
Dzisiaj takich mrozów nie było (około -7) rano odpalam normalnie temp na klimatroniku 24stopnie, jadę sobie jadę, chce zmniejszyć temp a tu patrzę na wyświetlaczach od klimy nic się nie pokazuje!! Po podłączeniu pod kompa (VCDS) żadnego błedu. Kodów klimatronika też mi nie pokazuje. Jedynie jak na początku go włacze to jakieś "śmieci" pokazuje. W czasie kalibracji ostatnia komórka nie chce osiągnąć 000 (ale to miałem wcześniej) oraz co dziwne mimo iż nie był ustawiony na auto to umiał sam czasem zwiększać sobie nawiew (zwłaszcza jak był na szybę). Koledzy pomocy!! Co mogło paść? Czy trzeba będzie cały panel wymieniać? Czy objawy wcześniej opisane mogły mi sugerować, że coś się dzieje z klimą? Czy to przez te mrozy co były? Wyświetlacz nie wygląda na wylany...
[A6 C5]Wyświetlacz climatronica - nie działa
- K@MiL
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Kamil
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.9TDI AWX 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
źle mnie zrozumiałes albo w sumie ja się źle wyraziłem. Chodzi o to że wszystko działa tylko nie ma wskazań na tych wyświetlaczach. Nie widać ani temperatury ani stopnia nawiewu choć wyświetlacze są podświetlone. Chciałem odczytać kody ale też mi nic nie pokazuje (wcześniej było 00 i 00). Także dalej proszę o pomoc.
[ Dodano: 2009-12-26, 13:01 ]
Wyświetlacz sam się naprawił... Raz moja kobitka się przejechała do sklepu no i zaczęło działać i oczywiście naprawę wzięła na "swój koszt" że to w końcu kobiecy dotyk itd
[ Dodano: 2009-12-26, 13:01 ]
Wyświetlacz sam się naprawił... Raz moja kobitka się przejechała do sklepu no i zaczęło działać i oczywiście naprawę wzięła na "swój koszt" że to w końcu kobiecy dotyk itd