[KRAKOW]C.H. KROKUS -- PONIEDZIALEK -- godz. 20 --- 1 post.
- ambiwalentny
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jurek
- Rocznik: 2002
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
ambiwalentny
spot był zorganizowany, przynajmniej dla mnie. 6 osób to już ładnie. Co prawda były wszystkie większe Audi 4, 6 i 8
Ale najważniejsze jest spotkanie się pogadanie z ludźmi, którzy myślą mniej więcej tak samo - nie każdy kto ma a6 jest na forum - nie ma takiego obowiązku. Tak samo nie każdy kto jest na forum chce poznać ludzi których zna tylko z nicka.
Spot to oderwanie się od wszystkiego co cię otacza i urwanie się do świata maniaków motoryzacji. Takie moje zdanie.
[ Dodano: 2009-12-08, 23:50 ]
ambiwalentny tak po za konkursem to czy twój nick ma jakieś większe połączenie z Twoją osobą, czy to tylko taka ściema??
spot był zorganizowany, przynajmniej dla mnie. 6 osób to już ładnie. Co prawda były wszystkie większe Audi 4, 6 i 8

Ale najważniejsze jest spotkanie się pogadanie z ludźmi, którzy myślą mniej więcej tak samo - nie każdy kto ma a6 jest na forum - nie ma takiego obowiązku. Tak samo nie każdy kto jest na forum chce poznać ludzi których zna tylko z nicka.
Spot to oderwanie się od wszystkiego co cię otacza i urwanie się do świata maniaków motoryzacji. Takie moje zdanie.
[ Dodano: 2009-12-08, 23:50 ]
ambiwalentny tak po za konkursem to czy twój nick ma jakieś większe połączenie z Twoją osobą, czy to tylko taka ściema??
- ambiwalentny
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damian
- Rocznik: 2008
- Moje auto: RS6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 450KM
- Skrzynia: Multitronic
Kurtki AUDI A6
Hejjja Banda Rogala!!
Sluchajcie widzieliscie moze jakies fajne kurteczki, polary itp. z serii A6??
Tylko nie te S6 po 1500 klocka![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)
Patrzylem po forum ale nic nie znalazle
Chyba zem jest slepy 
Pozdrowka do Spota...
Sluchajcie widzieliscie moze jakies fajne kurteczki, polary itp. z serii A6??
Tylko nie te S6 po 1500 klocka
![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)
Patrzylem po forum ale nic nie znalazle

Pozdrowka do Spota...
-
- Forum Audi A6 / A7
Wczoraj była bardzo fajna pogada, parking pod realem trochę opustoszał i można było się pobawić, szkoda że tak mało osób.
Pozdro.
A tak po za konkursem, jeżeli ochroniarze spisali mój numer rejestracyjny to mogę coś z tego mieć?? Ma się rozumieć nie dobrego - bo listów pochwalnych pewnie nie będą wysyłać. :mrgreen:
Pozdro.
A tak po za konkursem, jeżeli ochroniarze spisali mój numer rejestracyjny to mogę coś z tego mieć?? Ma się rozumieć nie dobrego - bo listów pochwalnych pewnie nie będą wysyłać. :mrgreen:
-
- Forum Audi A6 / A7
Szkoda że go nie widziałem, niestety.adikrakow pisze:najlepszy był gość co kręcił bączki ciągnikiem siodłowym(DAF) szacun dla niego, ubaw był niezły
Brzmi fajnie, ale które - ja na Balice nie jadę :mrgreen: - jakieś samoloty tam nie wiedzieć po co latają.censored pisze:Myślę , że w ten Poniedziałek możemy uderzyć śmiało na lotnisko
A tak serio. Myślisz o tym po drugiej stronie Bora - na przeciwko Krokusa??