[A6 C5 2,5 AKN] zmiana lamp
[A6 C5 2,5 AKN] zmiana lamp
Hej. mam pytanie, może już to ktosś robił i powie mi,mam a6 z rocznika 1998 i chciałbym wstawic przednie lampy od a6 ale po liftingu ,ponoc daja wiecej światla,ale nie wiem też czy będa pasowac . Dziekuje wszystkim.
Ostatnio zmieniony 28 paź 2009, 19:53 przez piast, łącznie zmieniany 1 raz.
-
arekjask
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 ALF 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
1. Popraw tytuł zgodnie z regulaminem, bo jak moderator to zobaczy to ... 
2. Problem słabej jakości świateł może wynikać ze zużycia warstwy odblaskowej w lampie oraz z zabrudzenia (czy zmatowienia) soczewek i szkieł. Poszukaj na forum, są tu tematy o tym, że można regenerować odblaski w lampach.
2. Problem słabej jakości świateł może wynikać ze zużycia warstwy odblaskowej w lampie oraz z zabrudzenia (czy zmatowienia) soczewek i szkieł. Poszukaj na forum, są tu tematy o tym, że można regenerować odblaski w lampach.
Kogel-mogel FB 
Fora to jest biwak.
Fora to jest biwak.
-
Bolszakoof
piast, Lampy poliftowe nie będą pasowały na pewno, także ta opcja odpada, chyba ze zmienisz cały przód na poliftowy, maskę, lampy, zderzak i nadkola, ale to kosztowne.
Jedyne co Ci pozostało to kupić nowe lampy - przedliftowe, lub zregenerować te jeśli chodzi tylko o światło a nie zmianę designu.
Tu masz artykuł na temat regeneracji lamp:
:arrow: a6-c5-odnowa-lamp-przednich-vt8134.htm? ... racja+lamp
Powodzonka
Jedyne co Ci pozostało to kupić nowe lampy - przedliftowe, lub zregenerować te jeśli chodzi tylko o światło a nie zmianę designu.
Tu masz artykuł na temat regeneracji lamp:
:arrow: a6-c5-odnowa-lamp-przednich-vt8134.htm? ... racja+lamp
Powodzonka