[A6 C5 2,5 AKN] zmiana lamp
[A6 C5 2,5 AKN] zmiana lamp
Hej. mam pytanie, może już to ktosś robił i powie mi,mam a6 z rocznika 1998 i chciałbym wstawic przednie lampy od a6 ale po liftingu ,ponoc daja wiecej światla,ale nie wiem też czy będa pasowac . Dziekuje wszystkim.
Ostatnio zmieniony 28 paź 2009, 19:53 przez piast, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 ALF 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
1. Popraw tytuł zgodnie z regulaminem, bo jak moderator to zobaczy to ... 
2. Problem słabej jakości świateł może wynikać ze zużycia warstwy odblaskowej w lampie oraz z zabrudzenia (czy zmatowienia) soczewek i szkieł. Poszukaj na forum, są tu tematy o tym, że można regenerować odblaski w lampach.

2. Problem słabej jakości świateł może wynikać ze zużycia warstwy odblaskowej w lampie oraz z zabrudzenia (czy zmatowienia) soczewek i szkieł. Poszukaj na forum, są tu tematy o tym, że można regenerować odblaski w lampach.
Kogel-mogel FB 
Fora to jest biwak.

Fora to jest biwak.

piast, Lampy poliftowe nie będą pasowały na pewno, także ta opcja odpada, chyba ze zmienisz cały przód na poliftowy, maskę, lampy, zderzak i nadkola, ale to kosztowne.
Jedyne co Ci pozostało to kupić nowe lampy - przedliftowe, lub zregenerować te jeśli chodzi tylko o światło a nie zmianę designu.
Tu masz artykuł na temat regeneracji lamp:
:arrow: a6-c5-odnowa-lamp-przednich-vt8134.htm? ... racja+lamp
Powodzonka
Jedyne co Ci pozostało to kupić nowe lampy - przedliftowe, lub zregenerować te jeśli chodzi tylko o światło a nie zmianę designu.
Tu masz artykuł na temat regeneracji lamp:
:arrow: a6-c5-odnowa-lamp-przednich-vt8134.htm? ... racja+lamp
Powodzonka