Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6C5] Problem tv gdzie sa anteny

Subwoofery, skrzynie, głośniki, radioodtwarzacze, wzmacniacze, zwrotnice głośnikowe, kondensatory itd.
Zablokowany
maro78
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[A6C5] Problem tv gdzie sa anteny

Post autor: maro78 » 26 paź 2009, 19:42

Witam poszukuje info na temat anten tv w mojej audi avant auto mialo orginalnie nawigaceje plus i ja dzis dolozylem tuner tv tuner odpala dolozyle orginalna wiazke z kan i wyjsciami na cztery anteny i tak na chlopski rozum zdemontowalem boczki w bagazniku i sa tam trzy jakies male puszeczki podpielem do nich kable od tunera ale sygnalu dalej nie ma. prosil bym o jakies info na temat co jeszcze powinienem nabyc lub czy anteny tv powinny byc w innych miejscach nie chcia bym naklejac na szyby jakis z allegro.

maro78
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: maro78 » 26 paź 2009, 22:11

Witam nic takiego u mnie na slupkach nie ma co to oznacza czytalem ze takie cos powinno byc ale u mnie nie ma ani am/fm ani am/fm/tv

maro78
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: maro78 » 27 paź 2009, 07:08

Witam ponownie antena na dachu gps tel radio plus trzy anteny na tylnych bocznych szybach a powinny byc cztery ale jak wszystko rozbieralem wyglada na orginal tv raczej napewno nie bylo (brak wiazki tv) ale juz jest i działa.To czwarte miejsce po antenie nie wytarte po prostu mysle ze tam cos powinno sie znajdowac i tego mi brakuje w orginalnej inst. nie ma wyjscia na ta czwarta antene ale w tej wiazce od tv co ja dolozylem juz jest i jeszcze jedno ja mam u siebie w aucie z tyl od strony pasarzera nad podsufitka zwrotnice i znalazlem na allegro goscia który pisze że trza ta zwrotnice zmienic z radiowej na tv.Ale jak tak na nia patrzyłem to wychodzi mi brak paru przewodów w porównaniu do jego zwrotnicy.

[ Dodano: 2009-10-28, 15:57 ]
Witam ponownie doszlem do ladu z antenami i jest ok ale teraz jeszcze jedno pytanie czy idzie vagiem czy czyms innym rozblokować co by sie podczas jazdy nie wyłanczała?

Zablokowany

Wróć do „Car Audio”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja